Mikor szoktassam kulon agyba? Mar ma, vagy varjunk meg? Mennyit?
Majdnem 3 eves a gyerekunk, 3 hete mandulamutete volt, addig mondtak az orvosok, hogy varjunk a cicirol leszoktatassal, mert mutet utan segit neki. A mutet utan 1 hettel szoktattam emiatt le (megvartam volna az elvalasztodast, de a sok ejszakai ebredes miatt mar nem birtam).
Ez 1 hete volt. Egyuttalszunk, osszesen kb. 1,5 hetet aludt kisagyban eleteben, a sok ebredes miatt nem birtam ki-be pakolgatni. Igy kotott ki mellettunk. Most viszont azt erzem, mar megerett a helyzet es a gyerek is egy sajat agyra, ami az agyunk melle lesz tolva.
A kerdesem az, hogy mennyit varjunk ezzel. Ugye a mutet meg a cicirol leszokas is olyan dolog, ami megviselte, illetve 5 het utan az oviba is vissza kellett szoknia. Most ezek mind megvannak.
Nem tudom, mennyit erdemes varni a kulon aggyal. Mindenkepp lesz, csak az a kerdes, hogy akar mar ma el is keudhetjuk-e, vagy varjunk meg 1-2 hetet, vagy tobbet?
Mondjuk ha nem olvasom el az elso sort azt hinnem egy fel eves(max2 )gyerekrol beszelsz.
Miert nem kulon szobaban van?Az oviban is egyedul alszik nem?
Igen, ott elalszik, kezdetben mellefekudtek, aztan megszokta, de ott szorosan egymas mellett vannak az agyak, es egy legterben alszanak nyilvan, tehat nincs egyedul.
A kulon szoba egyreszt jelenleg nem megoldhato (koltozes par honap mulva van tervezve), masreszt, ha lett is volna lehetosegem, meg szoban belul sem sikerult az ezermillio ebredes miatt, pedig az volt a terv, amihez ragaszkodtam is, egeszen addig, meg teljesen ki nem keszultunk. Tobb etapban, hosszu iideig probalkoztunk, egyszeruen nem erett meg ra nagyon sokaig. De most ezt nem fejtem ki, es nem ez volt a kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!