Miben alszik 2 vagy 3 éves gyereketek?
2 és fél évesem egy pamut egyberészes pizsiben alszik, alatta egy rövid ujjú vagy trikós body és egy pléddel takarom be. Ha kicsit melegebb van, akkor a plédet azonnal lelökdösi magáról. Egyébként sokszor ha hajnalban megnézem, akkor is ugyan úgy be van takarva, ahogy este hagytam. De amúgy neki teljesen más a hőérzete, mint nekem, így megtanultam nem magamhoz viszonyítani. Én fázok itthon 22-23 fokban, ő meg már kb izzad.
Ha fázik, úgyis felébred, volt már, hogy éjjel kiabált, hogy “anya betakarózz”😄
Egyébként pont most rendeltem neki a H&M-ről vastagabb egyrészes pizsit.
Kétrészes pizsiben alszik, van egy ovis méretű takarója most tanulja használni.
Szobatiszta éjjel nappal, így egyrészest nem adok rá mert ugye nagyfiú egyedül pisil.
Body, 2 részes pamut pizsama. Még pelusos,márciusban lesz 3 éves lány. A takarót néha elviseli,néha nem,de a 2 kis csupasz lábnak ki kell lógnia mindenképpen :)
Panelban lakunk,nem fázik.
Jó olvasni hogy nem csak az én gyerekem takarófóbiás :D
Eddig hálózsákban aludt, de néhány hónapja egyszerüen nem lehet betakarni. Trikó+pizsi+zokni, most igy alszik, nem fázik, ami számomra hihetetlen :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Bodyra adok ketreszes pizsamat és mindig lerugja a takarót. Van, hogy ő húzza magára csak féltem, hogy megfazik a dereka....
Pizsama és felnott, téli ágynemű e alszik.
Nem szokott kitakarozni. Hálózsákot sosem viselte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!