Hány éves koráról alszik külön a gyereketek? Jobban alszik külön szobában? Akivel egy szobában alszik a gyerek az a lakás mérete miatt van vagy más okból?
mi egybol kulon szobaba tettuk, teljesen jol mukodott, csak aztan 8 honapos koraban elkoltoztunk, pont a szeparacios szorongas idejeben, nem is volt hajlando egyedul aludni.
2 eves koraig aludt velunk egy szobaban de kulon agyban.
Aztan lett sajat szobaja ahol sajat butorai lettek, es kijelentette hogy o innentol kezdve itt alszik, es attol a naptol kezdve ugy is lett.
Nálunk kicsit kaotikus volt egy jó darabig. 7 hetesen már a saját szobájában aludt az igaz, de később nagyon rossz alvó lett, így sokszor, ha megébredt éjjel átvittük magunkhoz, mert akkor legalább aludtunk mindannyian. Ennek ugye az lett vége,hogy megszokta. Két éves koráig nem aludt át sok éjszakát. Ráadásul hol nálunk,hol a saját szobájában aludt. Viszont ahogy nőtt, elkezdett nagyon forgolódósan aludni, így horror éjszakáink lettek.
Két éves elmúlt vmennyivel, amikor azt mondtam,hogy na elég. Szépen visszaszoktattam az ágyába. Egy jó félévig úgy altattam el,hogy ott voltam vele,amíg el nem aludt. Ha felébredt éjjel, inkább kibírtam és megvártam mire visszaalszik, nem vittem át, hiába kérte. És így nagy nehezen beállt. Most 4 éves és 3 hónapos a Kicsi. Mostanában csinál ismét olyat,hogy átjön, de általában 4-5 éjszakából egyszer. Mivel gondolom,hogy a Tesóhoz is lehet köze, és nem sűrűn fordul elő, így még hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!