8 hónapos babám minden nappali alvás előtt sír. Nagyon, inkább ordít. Mit javasoltok, hogy megtanuljon sírás nélkül elaludni?
Este szépen elalszik köztünk. Sokszor ébred szopizik is.
Nappal viszont katasztrófa. Beteszem a kiságyba amikor álmos.30 perc sírás után kb 30 percet alszik.
A 30 percnyi sírás elalvás előtt nagyon sok. Valószínűleg annyira felzaklatja magát, hogy képtelen pihentetőn aludni, ezért a 30 percnyi alvás. Pedig többre lenne szüksége.
Nálam nem jöhetne szóba a sírva altatás, inkább addig próbálkoznék, ameddig nem találok valami kíméletes altatási módot.
A fiam imádta a kendőt, nagy baba volt, nekem is fájt mindenem, de nem érdekelt, a kendőben elaludt, aztán lefeküdtem Vele együtt (persze, kihámoztam a kendőből), és Vele aludtam, ha megébredt, a cici kéznél volt, azon visszaaludt. A mai napig mellé kell feküdni elalvás előtt, most 5,5 éves. De még olyan pici gyerek, természetes, hogy igényel. Most még fél is a sötétben, ezt az időszakát éli.
A kislányom szintén nem tudott egyedül elaludni, Ő a ringatás igényelte a babakocsiban. Volt egy babakocsino benti használatra, abban ringattam álomba. Miután elaludt, hosszan, mélyen tudott aludni. Így nem volt sírás elalvás előtt egyik gyerekkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!