Nappali alvás miért csak 25-30 percig tart?
hogy fekteted le? azaz hasra teszed?
a fiamat szoktam úgy altatni hogy hanyatt teszem le fél óra múlva megébred azt hasra fordítom és alszik is, max nyöszörög pár percet, vagy dumál egy kicsit de alszik vissza akár 2órát is.
igen, az én fiam elejétől fogva hason alszik. hanyatt csak azért teszem le aludni, mert ha esetleg ellenkezne, meg erőlködne akkor bukik, így hanyatt elalszik azt ugye egy órán belül felkel megfordítom és minden jó.
megpróbálhatod hogy megfordítod, mivel nem tudod visszaaltatni sokat nem veszítesz azzal :) de nálunk is szokott lenni hogy 30percet sem alszik, hiába altatnám vissza csak jobban felkeltem :)
mennyit van fent alvások között?
nálunk kb 7kor kel 9kor alszik. kb 1-2 órát, azt 1-2között is alszik ilyenkor van hogy 3órát. azt kb fél 8kor van fürdés előtte szokott még aludni egy fél órát 1órát. tehát kb 2órát bír ki ébren.
szia. 4es vagyok.
kb 2 hete alszik ennyit nappal. van hogy 6 órát is. eddig 2x kelt éjjel enni, de aludt is. azt mióta ezzel a sok alvással eltoltam a fürdést fél8ra és 8kor kajál fél9kor alszik azóta megébred 1-2körül de csak iszik azt alszik, majd 4-5körül eszik és alszik még fél7-7ig. tehát ahhoz képest elég jól alszik éjjel :)
enni hányszor mennyit eszik hány óránként? mert kb azóta alszik így nappal is amióta ráálltunk a 4óránkénti (van hogy 5óra) evésre és így többet is eszik 180-200ml-t így jobban van. napközben 4x és éjjel 1x ritkán 2x eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!