Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nappali alvás miért csak...

Nappali alvás miért csak 25-30 percig tart?

Figyelt kérdés
percre pontosan ennyi idő után felébred, pedig magától alszik el a kiságyban, nem kap ringatást v egyeb segitséget amit hiányolna a felületes alvasi szakaszban. a szobája sötet és csendben is vagyunk. delelott es du. is ennyi idő utan kel, sokszor sirva (es ez két honapja igy van tuti nem fog) még utána fáradt is pedig, mert dörzsöli a szemét. idejét se tudom mikor aludt egyben egy orat nappal..mitől lehet és mit tehetnék érte? 5 hónapos anyatejes még
2014. dec. 21. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát nálunk a hátsimogatás, cumi a szájba stb...de amikor csak nyűglődik vagy dumál, de tudom hogy nem aludt eleget akkor hagyom nem veszem ki, be sem megyek csak annyira hogy mizu és visszaalszik. de ha sír akkor csitítgatom. én sem ringatom, talán elejétől fogva figyelek erre. mert ugye ha sírva kel tuti nem aludta ki magát. nem tudom mit tanácsolhatnék még, próbálom azt ami nálunk bejött.

napközben ne legyen túl sötét. mert a fiam is ha fel kel és nem lát semmit maga körül akkor sírdogál, de ha van egy kis fény amitől látja a rácsvédőt akkor azt nézegeti azt visszaalszik.

2014. dec. 21. 22:44
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi. majd probalkozom..
2014. dec. 22. 07:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, csak ő 40 percet alszik percre pontosan. Multkor bementem hozzá mikor letelt az idő felébret betettem a cumit szájába és aludt még másfél órát. Csak az volt a baj, hogy ezt késő délután sikerült, így tolódott az esti alvás. Szintén anyatejes és a héten lesz 4 hós. Ezt a "rossz" szokását múlt héten kezdte akkor probáltam átállni 4 óránkénti etetésre mert zöld volt a széklete. Én erre gondoltam okként.
2014. dec. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!