Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Csak sztem nem normalis, hogy...

Csak sztem nem normalis, hogy 9honapos kisfiam már 5 hónapja ilyen rosszul alszik?

Figyelt kérdés

Amúgyis 3-4orankent kelt eleinte is. Eddig egyszer aludt a át az éjszakát 8honaposan, akkor aludt 7orat egyben.

De 4honapos kora óta 1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor aludtam többet 2-3oranal egyben.

Már nagyon kivagyok,nagyon nagyon fáradt vagyok és semmi értelmes, használhato tanácsot nem kapunk. Aludni meg ugye kell.. Mert igy nappal is kevesebb a türelmem, főleg h közben pár napja nappal is nyűgös mert jön a foga. Eddig legalább a nappalok egész jók voltak, sőt! Eljátszott egyedül sokáig, nem sirdogalt ennyit.

Párom segít amikor itthon van, de már nagyon érzem az alvashianyt. Fogalmam sincs ezt meddig fogom még bírni.

Már minden kiprobaltunk

Pár hete még a szobáját is atrendeztem...

Nagy sétákat teszünk minden fürdés előtt és nagyon álmos lesz, de ez sem segít. Néha kimarad, akkor sem más. Csepegtettem illőolajokat, próbálkoztam a fürdetés és altatás időpontját tolni erre-arra. Laktató ételt eszik estére szinte mindig. Próbáltuk azt is h nála alszunk hátha a közelség segít de csak zavartuk öt.

Raktam alá ruhát amin az én illatom van..es meg sorolhatnam.

2018. dec. 12. 07:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Volt 1 hét amíg olyan jól aludt h rá sem ismertem, de aztán lebetegedett (3napos láz) és újra minden a régi..
2018. dec. 12. 07:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Az enyém 8 éves és egy kezemen meg tudom számolni, hogy évente hány éjszakát alszik át.

vannak ilyen gyerekek, neked is ez jutott. Ha szerencsés vagy, kinövi.

2018. dec. 12. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam alvása 5 hónaposan ment tönkre, felkelt 10x is, meg elkezdett hajnalban ébredni. Ugyanígy próbáltam mindent. 11 hónaposan elhagyta az ébredéseket, de ugyanúgy kezdődött a nap 4 fele. Végül másfél évesen átállt a nappali 1 alvásra és elkezdett aludni reggel 6ig. Ugyan másfél évesen derült ki a fruktóz felszívódási zavar is úgyhogy lehet, hogy végig hasfájás miatt ébredt.

Te a hozzátáplálást mikor kezdted?

2018. dec. 12. 08:17
 4/10 anonim ***** válasza:
A fiam is ilyen volt, semmi sem vált be. Talán mikor magam mellé vettem akkor kelt 2x, de az ágyában óránként. Nappal csak a babakocsiban aludt, ott is csak addig míg mozgásban volt a kocsi, szóval mentem vele állandóan. 6 éves, már nem ébred, vagy ha igen, pl. pisilni, akkor elintézi és alszik is vissza, viszont az elalvás még most is katasztrófa. 2 éves kora óta nem alszik ebéd után. Vannak jó alvó és rossz alvó gyerekek.
2018. dec. 12. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt túl kell élni, mást nem tudsz csinálni. Előbb utóbb jobb lesz, de én pl. 6 évig nem aludtam át egy éjszakát sem. Kb 2 éves korig volt nagyon durva, utána már csak hajnalban slattyogtak át hozzánk a gyerekek és mindenki aludt tovább.
2018. dec. 12. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz, ha felébred éjjel?
2018. dec. 12. 10:18
 7/10 A kérdező kommentje:

6honaposan kezdtem a hozzataolalast. Vagyis 5honap 3 hetesen. És emlékszem h pontosan 5honaposan kezdte ezt.. :/

Eleinte azt csináltam, amit máskor simogatassal vissza aludt. Ha nem, akkor sírt (éhes sírás) 2-3x eszik is éjszaka. De nem sokat, tehát sztem felebred és még érzi h éhes és azért kér enni. Mert amúgy ritka h éhes sirassal kel egyből. 4hos koráig 3-4orankent kelt és akkor enni. Most már hiába simogatom.. Nagyon ritkán válik be. Általában kikell vennem, és van h szinte a karjaimabn rögtön vissza alszik. Próbáltam már h egyedül aludjon el de egyenlőre esélytelen. Minden hiába.

Megyunk januárban tesztre, nemtudom már mi a neve.. De tejallergiaval kapcsolatos+ glutén de azt csak azért mert ha már ott vagyunk, ellenőrzik. Amúgy glutenerzekenysegre nincs jel.

Van egy anyuka aki ajánlotta ezt, mert ők akkor mentek amikor 2 éves volt a fia, mióta kiderult kezelik a tejallergiat és át is alussza az éjszakát. 4000ft ba kerül. Ennyit megér a család nyugalma.

Amig nem alussza át legalább fél éve az éjszakát addig kistesot sem vállalok, kis korkulonbseg volt a terv, de így biztosan nem vállalom.

2018. dec. 12. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos teljesen normális.
2018. dec. 14. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy normális. Minden emberi lénynek szükséga van az alvásra, még az anyáknak is. Ha egy börtönben keltenék fel a rabokat éjszakánként 2 óránként, az összes emberjogi aktivista tüntetne, hogy ez emberkínzás.

Kérdező: egy 6-9 hónapos hyereknek már nem kell ennie éjszaka, főleg nem 2-3x. Ez egy újszülöttnél normális. Hajnali 5-kor nyilván már lehet éhes, de éjjel nem. Ha tényleg az, akkor keveset/nem elég táplálót eszik napközben.

2018. dec. 15. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Napközben 1000% h eleget eszik és tápláló. Ez biztos.

Egyebkent Nemtudom h átmeneti vagy mi.. De most 2 napja 2x kel ejszaka😱 azta.. Megváltás. Úgy örülnék ha így maradna. Annyit változtattam h szellőztetek nála este amíg fürdik, azalatt 2 percet. Semmi mást..

Nappal is ugyanannyit alszik, ugyanúgy eszik, stb.

Úgy örülnék ha így maradna.

2018. dec. 15. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!