Ti milyen pózban altatjátok a babátokat?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond mi a jó ( háton , hason , az oldalán) , ha háton fekszik és bukik akkor az a baj ha hason akkor a bölcső halál veszélyesebb.Nektek mi a tapasztalatok ? Mi vált be ? 30 hetes kismama2018. nov. 15. 12:18
11/13 anonim válasza:
Hason alszik. Azért jobb (azon kívűl amit írtak már), mert a saját mozdulataira nem ébred fel. Nem a levegőben hadonászik, hanem egyből érzi, hogy van a lábánál, kezénél valami, így nyugodtabban alszik. Ja, és már 1 naposan is át tudja fordítani a fejét.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. nov. 15. 17:25
13/13 anonim válasza:
Az én fiam kb. 4 hós koráig ordított, ha hasra raktuk. Utána, még sokáig olyan rémült képet vágott, mint akinek forgószél viszi épp a házát. 😁 Szóval ez nem volt opció. Egy időben leesésgátlóval, majd babaöbölben alszik mellettem. Cicivel alszik el, aztán vagy az oldalán marad, vagy hanyatt dől. Ha kis idő múlva sírva ébred, akkor egyből büfiztetem, tuti, hogy az a baja, de utána általában hamarabb visszaalszik - cicivel. Ha nagyon kitúrnak a helyemről, kimegyek a kanapéra aludni. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!