Nem alszik túl sokat?
4honapos korától pont 8 honapos koráig szörnyen aludt a kisfiam.
Óránként kelt ha nem 40percenkent.. És mindig hajnalban indult is a nap (tok mindegy volt h este 8kor vagy 10kor aludt el) hajnal=4-fel 5korul
Délelott aludt 1,5orat.max és délután 20percet
Na most majdnem 1 hete, hogy Max 3x kel éjszaka és fél6-6korulébred reggel. Aztán fél 7tol megy legalább 1 órát alszik megint. Azután fel10korul alszik kB 2,5orat meg délután fél órát..tudna többet de direkt picit hangosabb vagyok a szokasosnal és felkel, muszáj mert első 2 nap ennek az lett a következménye h éjszaka csak 1x kelt de akkor 2 órát fent pislákolt,nem volt álmos.
Este fel8-8kor már alszik, eddig 7kor aludt el de nemrég elkezdtuk megint megprobalnam h csusztatjuk lassan, fokozatosan későbbre.. Jó lenne ha nem aludna 8 előtt hátha végre nem kel ennyire korán.
Úristen. Nem semmi. :)
Koszi
3-as,
és sose vizsgálták? Minimum egy vérvételt megért volna, hogy nem vashiány okozza-e...
Kérdező, ez még nem sok.
Semmi baja nem volt.
Az lehetett, hogy heti 3 nap bolcsodebe jart, es ott elfaradhatott, mire a 4. napon jott az apjahoz, ott "aludta ki ". Ez az egy napot volt nalunk / het, a tobbin nem tudom mennyit aludt, ez az amit evekig latam a sajat szememmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!