Ti felkoltitek a kicsit ha sokat alszik, hogy egyen?
Én nem ébresztettem mert pont akkor volt nyugodtabb, amikor hosszabb idő eltelt 2 evés között, hasfájós volt, egyébként is rosszul aludt.
Úgy érzed kelteni kellene.. próbáld meg! Az anyai megérzés be szokott jönni.
Ha egészséges (nem koraszülött, sárga, egyéb), akkor nem kell felkelteni tudtommal. Mondjuk nekem nem volt ilyen gondom, mert a kisfiam nagyon hamar, kb 1 hónaposan átállt a 4 óránkénti evésre. Egyszerűen nem volt hajlandó 3 óránként enni, ha fejre álltunk sem, 4 óránként viszont gyönyörűen evett. Védőnő azt mondta, ha neki így jó, akkor semmi gond. 4 órát viszont természetesen nem aludt egyben nappal, így nem volt olyan gondom, hogy átalussza az evést.
Éjjel sem keltettük soha, 3 hetes koráig kelt egyszer enni éjszaka, azóta egyszer sem.
Most másfél éves múlt, változatlanul jó alvó (és jó evő is), sosem volt vele gond egyik téren sem. Szóval szerintem ne keltsétek fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!