Hogyan fog aludni a nagy, ha a kicsi üvölt?
Minden gyerek más és nagyobb korkülönbségnél se szerencsés, ha 11-ig ordít a kistesó. Legalább nem kell oviba, iskolába kelnie a nagyobbnak.
21 hónap a korkülönbség a 2 gyerek között, elalvással, alvással nem szokott gond lenni. A kicsi sokat sírt 5 hónapos koráig de 4 és 6 közé időzítette mindig délután. Este is volt mikor sírdogált kézben is, sose keltette fel a nagyot, pedig féltem tőle, külön szobában alszanak a kezdetektől. Annyi, hogy használunk bébiőrt, hogy biztosan mi ébredjünk előbb.
Álproblémát gyártasz magadnak!
Panelben minden áthallatszik? És ha a szomszédban (fölöttetek, alattatok) születne gyerek? Kiköltöznétek a puszta közepébe?
Ha a nagy álmos lesz, akkor is aludna, ha a kicsi vele egy szobában ordítana.
Utolsó, én ugyanez. 1 gyerekkel kevesebbet aludtam, mint most a kettővel. Bár a nagy nagyon korán kelő volt másfél éves korig, ezért.
1-es voltam
Na ezt en sem tudom, nagy felelmem.
A fiam 2,5 lesz, es most vagyok varandos.
Szinten panel. A nagynak van kulon szobaja, a kicsi egyelore velunk fog aludni (bar ettol is felek, a kisfiam az elso naptol egyedul aludt).
Raadasul modtanaban nagyon rosszul alszik, sokszor ebred ejjel, elkezdett felni, jonnek az utolso fogai.
Ugyh parazok, de rendesen! 😬
Kedves Utolsó!
Én erőt gyűjtöttem a hozzászólók irásaiból, lehet hogy az elején nehez lesz, de pár hét és összeszoknak, egyik se fogja zavarni a másikat. A kisfiam 6 hétig aludt velünk egy szobában, nem volt gond a külön szobába rakásból :) jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!