Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik 5 hetes babám?

Miért nem alszik 5 hetes babám?

Figyelt kérdés
Ma reggel 4 óta fennt vagyunk.Háromszor bealudt kb 2 órát.17 óta nem tudok vele mit csinálni.Hol sír hol a hasa fáj.Ha lerakom 5 perc múlva üvölt.Fürdés után vagyunk,evett megint de 2 perc után rugdosni és üvölteni kezdett de közben meg az öklét harapta.Pocakja nincs felfújódva.El van sötétítve a szoba.Semmi nem jó neki.Én már hulla vagyok,mert éjjel is kb. 2 óránként kel.
2018. júl. 17. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es

Sajnos az sem biztos.Nalunk a mozgasfejlodes hozta magával az éjszakai ebredeseket kb fél-1 óránként.

Viszont tényleg az van amit írtak az első 1-2 hónap ilyen.Bele kell szokniuk a kinti létbe

2018. júl. 17. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Jön a front lehet azt érzi azért nyűgös. Az én babám akkor sír így a cicin ahogy te leírtad mikor már nagyon fáradt és nem tud elaludni. Ilyenkor felveszem és sétálgatok vele adok neki cumit és lassan bealszik. Aztán leteszem a helyére és alszik.
2018. júl. 17. 21:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kitartást mindenkinek!😉😊Számomra az derült ki hogy minden baba màs és más.Sok türelem kell az biztos.Majd ráérzünk mi a jó mindkettőnknek.
2018. júl. 17. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!