Miért nem alszik 5 hetes babám?
Teljesen normalis ujszulott viselkedes.
A kialvatlansagohoz idovel hozzaszoksz.
A fiam 15 honapos koraig (!) ket orankent kelt MINDEN ejjel.
Masodik vagyok.
Nappal ?
Ujszulott koratol nappal 2*20 percet aludt maximum! Neked irto szerencse am, hogy irtad haromszor elaludt 2 orara!
Na, nekunk ilyen sosem volt.
Igy nezett ki kb. Reggel 8 kor kelt , del korul aludt 20 percet, meg deluran 4 korul a babakocsiban 20-30 percet.
Este 10 korul nagynehezen elaludt. Ejfelkor kelt. Aztan 2 kor. Aztan 3 kor. Aztan 5 kor. Aztan 7 kor. Aztan ugye a reggel 8.
Mindez igy 15 honapos koraig.
Az exem elhagyott minket 6 honapos koraban. Tehat tok egyedul csinaltam vegig ( meg csinalom most is, 3 eves dackorszakos ). Csaladi segitseg sincs.
Kerdezo, sajnalom, hogy ti sem vagytok egyutt. Nekem az elso 6 honapban meg itt volt, de sokat nem csinalt , max atpelenkazta nagy ritkan.
A baratnom most szulte a 3. at . Az elso ketto olyan volt mint az enyem, megspekelve azzal, hogy reggel 4:30 tol fent voltak este 6-7 ig, amai napig is 5 kor kel a most 4 evese.
Na, a 3. baba eddig kizarolag eszik, alszik, 7 hetes. Harmadjara osszejott egy alombaba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!