Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ha az újszülöttek éjszaka is...

Ha az újszülöttek éjszaka is 3 óránként esznek, akkor miért mondják sokan, hogy a babájuk már az első éjszakát végigaludta?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, fiatal vagyok nagyon, de érdekel ez, mert sok helyről hallottam, hogy nők mondták, a babájuk már az első éjszakát végigaludta. Nővérem most szült, és ő is mondta hallottam, hogy végig aludt volna, ha nem kelti fel enni. Akkor most hogy van ez?
2018. febr. 24. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert mindenkinek mást jelent az ataludt éjszaka. Nekem azt, hogy elalszik 8kor és reggel 6ig ébredés nélkül alszik.
2018. febr. 24. 18:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, mindenkinek más az átaludt éjszaka. Mikor a lányom este 11-től reggel 5-ig aludt, az a nagymamája szerint már átaludt éjszaka volt. Szerintem az volt az első átaludt éjszaka, mikor este 8-tól reggel fél 7-ig aludt. :) Olyat, hogy már az első éjszakát átaludta nem hallottam még. De a férjem anyukája is mindig mondogatta, hogy a gyerekei már 3 hetesen átaludták az éjszakát. Aztán kiderült, hogy nála ez az éjféltől reggel 5-ig alvást jelentette. :D
2018. febr. 24. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Igény szerinti szoptatás mellett bizony van, hogy már egy újszülött is átalussza az éjszakát. Nekem anno a csecsemősök mondták, hogy nem kell éjjel ébreszteni, ha magától nem kel, 1 étkezést simán ki lehet hagyni alvás miatt.

Mindemellett egy friss anyukánál már az is átalvásnak számít, ha a gyerek éjfélkor cicilt utoljára és már majdnem hajnali 5 van, amikor kel a következő ciciért.

2018. febr. 26. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!