Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Alig alszik nappal is és...

Alig alszik nappal is és éjjel is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
5 hònapos babàm elalszik kèzben,megpròbàlom letenni a kisàgyba,babakocsiba ( bàrmibe) rögtön felsìr.ha cicin sikerül elaltatnom akkor ha felkelek mellőle 10 perc utan felèbred.😣 èjjel csak ùgy alszik ha közben a cici a szàjàban van,màr a kisàgyba meg se pròbàlom àttenni.nem akarom sìrni hagyni,valami mòdszerrel le tudnàm szoktatni a komfortszopiròl? Pròbàltam èjjel vizet adni neki de nem vàlt be csak tovàbb sìr.cumit nem fogadja el.esetleg cumira szoktatò mòdszert is elfogadnèk😀 szundikendő se èrdekli.

#Komfortszopu
2017. dec. 11. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Miota tart? Ha csak par napja tart, valoszinuleg novekedesi ugras, most szaporitja fel a tejmennyiseget. Ha hetek ota, akkor nagyobb testkozel-igenyu lehet a babad, az en gyermekem is ilyen tipus, es sok ilyet ismerek, teljesen normalis. Alvashoz a nagy testkozel-igenyu gyerekek altalaban ringatast vagy szoptatast (vagy mindkettot) igenyelnek. Az en gyerekemet ennyi idosen hordozni kellett, ha azt akartam, hogy aludjon nappal, mert amint letettem, ebredt, sok faraszto kiserletezes utan talaltam ra a valaszokra, addig nem ertettem, mit csinalok rosszul, megvartam, mig melyen alszik, hatsimivel probaltam elaltatni, felvesz-letesz modszert is probaltam, nem segitett semmi. Megsporolhattam volna magamnak az egesz procedurat, ha elobb olvasok errol: [link]

Az ejszakai alvasnal is az egyuttalvas valt be, illetve ahogy egyre nagyobb lett, mar ki lehet mellole jonni az elalvas utan, ebben az esetben atlag 2 ora utan ebred, es akkor ujra melle kell fekudnom. Ha elmegyek, igy folytatodik, igy mi egyuttalszunk+esti kisurranas, hogy a ferjemmel is tudjunk idot tolteni. Mikor 5 honapos volt, akkor ez meg nem mukodott.

2017. dec. 11. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja es se a viz, se a cumi nem valt be. Most mar orulok neki, tobb koros szenvedes megy az ismeroseim kozott a cumival, ameddig nem tudjak maguknak visszatenni, amiatt ebrednek, ha kiesik a szajukbol, mikor meg mar nagyobbak, sokuktol nem lehet elvenni, es tobbuknel is kifele allnak a fogaik. Persze utobbi az ujjszopastol is ugyanugy lehet, ha nemakarod szoptatni, letezik mar “fogszabalyozos” cumi, de nem biztos, hogy elfogadna, es van, akinel a tejtermeleshez kell a sok komfortszopizas is, kulonben el kezdhet elapadni, es tapszert kell kapnia, ezeket is erdemes merlegelni, mindennek vanelonye-hatranya.
2017. dec. 11. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Kezdetekben elaltattam mellettem,àttettem a kisàgyba es aludt tovàbb,èjjel felkelt enni ès visszaludt. Egyszercsak nem birtam többet àttenni a kisàgyba,felèbredt sìrt. Akkor elkezdett csak a babakocsiban aludni ( a hàlòszobàban is), csak tologàlva tudtam elaltatni.napközben kivittem kicsit sètàlni es aludt is 2 òràt simàn.èjjel is ahogy visszatettem a kocsiba visszaaludt. Most pàr napja csak dèlutàn alszik a kocsiban ùgy hogy kint elaltatom kb 10-15 perc,azutàn betolom az előszobàba es ott alszik max 20percet ( de nem akarom ebben a hidegben sokàig kint se hagyni). El birom kèzben ringatni de ha le akarom tenni rögtön èbred,pròbàltam vagy 15x egymàs utàn hiàba.Èjjel csakis cicin alszik el,elringatni se birom. Ahogy elmozdulok mellőle felèbred ès sìr,max alszik 30 percet ès keresi a cicit.nem baj ha mellettem alszik èjjel,de azèrt ne keljen màr 100x,meg napközben nem fekhetek vègig mellette.
2017. dec. 11. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nalunk, es sok mas ismerosomnel is vagy a cicin altatas, nappali mellefekvessel (vegig), vagy a hordozokendoben/csatos hordozoban altatas valt be. El fog mulni ez az idoszak is, addig erdemes bekesziteni olvasnivalot, pihenni.
2017. dec. 11. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
A 2 èvesem nem igazàn akarja hogy anyuci pihengessen😀
2017. dec. 11. 22:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsèget,akkor remènykedek hogy mihamarabb kinövi 😊
2017. dec. 11. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, hogy van egy ket eves, igy mar ertem. Akkor hordozas vagy Adamo hinta.
2017. dec. 12. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!