Alig alszik nappal is és éjjel is. Mit csináljak?
Miota tart? Ha csak par napja tart, valoszinuleg novekedesi ugras, most szaporitja fel a tejmennyiseget. Ha hetek ota, akkor nagyobb testkozel-igenyu lehet a babad, az en gyermekem is ilyen tipus, es sok ilyet ismerek, teljesen normalis. Alvashoz a nagy testkozel-igenyu gyerekek altalaban ringatast vagy szoptatast (vagy mindkettot) igenyelnek. Az en gyerekemet ennyi idosen hordozni kellett, ha azt akartam, hogy aludjon nappal, mert amint letettem, ebredt, sok faraszto kiserletezes utan talaltam ra a valaszokra, addig nem ertettem, mit csinalok rosszul, megvartam, mig melyen alszik, hatsimivel probaltam elaltatni, felvesz-letesz modszert is probaltam, nem segitett semmi. Megsporolhattam volna magamnak az egesz procedurat, ha elobb olvasok errol: [link]
Az ejszakai alvasnal is az egyuttalvas valt be, illetve ahogy egyre nagyobb lett, mar ki lehet mellole jonni az elalvas utan, ebben az esetben atlag 2 ora utan ebred, es akkor ujra melle kell fekudnom. Ha elmegyek, igy folytatodik, igy mi egyuttalszunk+esti kisurranas, hogy a ferjemmel is tudjunk idot tolteni. Mikor 5 honapos volt, akkor ez meg nem mukodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!