Miért csinálja ezt 5 hós kislányom? Mozgásfejlődés?
Forog hátrol hasra, hasrol hátra viszont nehezebben. Éjszaka hason alszik pici kora óta.
Mostanában lerakom este ha elaludt és féloránként-óránként felkel, ezt játszuk reggelig. Elkezd mozogni fordulna megfelé a hátára de csak küszködik, majd felsír és nem alszik vissza magától hanem ilyenkor mindig szopizik egy kicsit.
Mit csináljak hogy jobb legyen?
Ez természetes, ezt a mozgást akarja megtanulni és ezért gyakorolja éjjel is.
Viszont ha felébred, akkor fordítsd visssza a megszokott helyzetébe, de NE szoptasd, mert ezzel csak rászokik arra, hogy éjjel is van szórakoztatása, és egyre többszrö fog felkelni és egyre többször kell szoptatni éjjel is.
BÖven elég, ha visszafekteted és kicsit símogatod a hátát, ennél többre nincs szüksége.
Hát igen épp ezaz, hogy nem alszik vissza ha nem etetem meg egy picit legalább :(
Próbáltam már mindent, azt is hogy cumit odaadom neki, de ugyanúgy sír nem alszik vissza :(
Az alap ébredés ha nem kelünk félóránként, akkor az éjfél, fél3 és fél 6. De valamikor éjfél után 4x is kel. És mindig szopizik. Szerintem ezis nagyon sok egy 5 hónaposnak, más már átalussza az éjszakát :(
Köszönöm!! Igy lesz.
A cumit később vegyem ki tőle ha elaludna? Mert ugye hason alszik, nem lesz abból semmi baj? Ha cumival alszik hason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!