Szerintetek ez korai időpont?
Figyelt kérdés
Este 6kor szoktam fürdetni 4hónapos babámat és kb fél7 kor altatom. Szerintetek ez korai?2017. szept. 30. 17:14
11/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai. Nálunk is 6 után volt fürdés, 7től alvás, egész pici korától kezdve. És ő jó alvó volt, 10 hetes korától egyszer kelt fel enni 11 körül, és utána reggel 7ig aludt, 6 hónapos korától pedig 7től végigaludta az éjszakát reggel 7ig. Ráadásul simán ment neki mellé ebéd után a 2 órás délutáni alvás, sokáig még reggel is volt egy félórás szundi fél10 körül.
Most 2,5 éves, és még mindig alszik 2 órát délután, és 8 körül alszik el este. Szerintem fontos, hogy ne hagyd túlságosan elfáradni, mert akkor csak sokkal nehezebb lesz az altatás - ha fáradt 6 után, akkor nyugodtan aludjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!