Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Másfél-ket éves gyereket...

Másfél-ket éves gyereket hogy/hol altattok egész napos kirándulás alatt?

Figyelt kérdés
Strandra mennénk. Kicsit félek, hogy egyáltalán nem fog aludni, mert annyira zajos minden. Voltunk már nyaralni és akkor volt, hogy reggel 7tol délután 5-ig nem lehetett lerakni a faházba aludni, persze akkora már órák óta kezelhetetlen volt, engem meg totál kimeritett.
2017. aug. 24. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Már rég nem babakocsizott a fiam, de amikor kirándulni mentünk, bizony vittük magunkkal. Még 3 éves gyerek mellett is. Ebédelni is egyszerűbb volt így, mert volt mibe ültetni, illetve ebéd után simán elfektettem és aludt benne. amúgy meg csak arra volt jó, hogy a táskáink abban legyenek :D
2017. aug. 25. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
2 éves múlt a lányom, júniusban voltunk a Balcsin, minden nap a sátorban aludt a strandon. Közel volt a szállás, úgy voltunk vele, hogy megpróbáljuk, alszik-e a félsátroban, ha nem, felmegyünk. De simán aludt. Ami még szóba jöhet, csatos hordozóban vagy karikás kendőben rajtam, de miután elaludt, szintén le tudom tenni. Vagy babakocsi, de már mi se nagyon használjuk.
2017. aug. 25. 12:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát, egyáltalán nem aludt odakint, pedig volt sátor is, de nem tudott. Végül annyira elege lett az altatasbol, hogy éktelenül ordítani kezdett, úgyhogy befejeztem. Kocsiba is csak 25 percet aludt egy óra helyett. Visszafelé viszont bealudt nagyon hamar.
2017. aug. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!