Szerintetek miért nem alszik?
Pont azok miatt nem alszik, amiket felsoroltál. Sajnos vannak ilyen időszakok. Az én kisfiam kb. másfél éves korától aludt jól, aludta át az éjszakát, amikor bölcsibe került. Nyilván a ti esetetekben nem ez a megoldás, gondolom kened az ínyét fogzásra való géllel, esetleg még kipróbálhatsz homeós dolgokat, kifejezetten alvássegítő célra vannak babateák stb. Hát nálunk idegig, óráig segített egyik-másik, de nálunk tényleg a bölcsi hozta meg az "áttörést". Addig az volt a taktika, hogy amikor aludt, hagytam a francba mindent és ledőltem én is, volt, hogy csak csukott szemmel pihentem, volt, hogy aludtam egy nagyot vagy csak 20 percet, néha az is csodákra volt képes. Éjjel meg magam mellé vettem, tudom ez sem a legjobb megoldás, de már annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam mást kitalálni.
Én is beszéltem anno orvossal, védőnővel, de mondjuk soha nem akarták gyógyszerrel tömni. Mégis mit adnának egy 12 hónapos gyereknek?
Kitartás, idővel jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!