9 hónapos a ciciről átszokott a vízre, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Elválasztom a kislányom, éjjeleket is kibírjuk már szopi helyett kis vizet adok neki kb 4szer ébred éjjel, ha már nem birom visszaringatni, megkínálom és kb 20 ml vizet meg is iszik...viszont ugyanugy fel kel minden éjjel hiába választottam el, most a vízre szokott rá :) nem úgy van hogy víz miatt nem fognak felkelni? :))2017. máj. 31. 09:33
1/7 A kérdező kommentje:
egy ebredes am7gy 3-4 perc, az alatt visszaalszik, de a 4 attól még 4, jó volna ha nem kelne ennyit
2017. máj. 31. 09:34
2/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy éhes? A víz eltelíti arra a kis időre a gyomrát, de ha éhes hamar felébred megint
4/7 A kérdező kommentje:
180 ml tapszerrel indit, 08.00 120 g zabkasa (gyumolcs zabbal joghurtal) 11.00 zoldsegpure hussal, rizzsel - 150 mg, uzsi 120 mg zabkasa 17.00 220 ml tapzser, 20.00 240 ml tapszer...lany, 7 kg
2017. máj. 31. 14:31
5/7 anonim válasza:
Hat en 17 orakor fozeleket adnek neki…
6/7 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam.
2017. jún. 9. 08:26
7/7 A kérdező kommentje:
mivel óránként kelt a vízzel, ezért inkább tápszert adok neki hajnal 4kor is...így csak egyszer kel fel éjjel enni. úgy látszik tényleg éhes éjjel...nem akartam éjjelente tápszert adni neki, de mivel szopival ébredt óránként, vízzel is ébredt óránként, nem maradt más megoldás, elfogadom hogy egy zabagép :)
2017. jún. 9. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!