1 éves a gyerkőc. Este fürdetés fél nyolc körül, előtte 6- kor eszik. Fürdés után szopizik, de nem akar aludni, szinte " tiltakozik". Van, hogy egy órán át megy a mese, ringatás, éneklés, Mi az oka? Tipp? többször
Mondjuk nem álmos? Lehet később alszik délután vagy többet, így mikor szeretnéd, hogy aludjon, még nem álmos.
Esetleg a délutáni alvást lehetne előrébb hozni, hogy estére fáradtabb legyen.
Vagy nem tudom, hogy mikor alszik így el, de lehet, hogy nem kéne erőltetni, hanem aludjon el, amikor tényleg álmos.
Mikor kel fel a nappali alvásából? Látjátok rajta az álmosság jeleit?
Az enyém 15 hónaposan csinálta ezt. A 2 alvás sok volt, az 1 kevés. Túl kevés. Hát lenyeltük és tartott egy ideig, amikor később fektettük le aludni.
Akkor elvileg 3-4 óra után álmosnak "kellene lennie", ha nappal is ennyi van 2 alvás között. Aztán sose tudni, lehet estére többet bír ébren lenni.
Mozgásfejlődésben hogy áll? Nálunk az altatás nagymozgások előtt/elején volt katasztrófa. Főleg mászásnál és önálló járásnál. Emlékszem is mikor látszólag semmi baja nem volt mégse bírtam elaltatni könnyen reméltem is, hogy lassan csak elindul. Úgy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!