Hogy szokattatok ra a babat, hogy egyedul aludjon el?
4 es fel honapos, mindig a kisagyaban alszik.
Ejszakai etetes utan csak letesszuk es alszik.
Napkozbe letesszuk, simogatni kell a hatat, popsijat, vagy van, hogy csak a kezet kell fogni es csak igy tud elaludni. Errol szeretnek arra valahogy raszokatni, hogy ilyenkor is szepen, magatol aludj el. Van valami otletetek? Vagy kicsi lenne meg ehhez...
Jon a fogunk is, ha nyugos, akkor el kell ringatni, utanna megy a kisagyba, de ezt megertjuk, teljesen rendben van.
A fiam 4 hónapos és úgy sikerült önállóan aludnia, hogy amikor észreveszem, hogy fáradt, átviszem a kiságyába, kap egy cumit és a kezébe adom az egyik plüss játékát (kismajom hosszú karját) amit magához húz és alszik is.
De amúgy sose altatom.. Hagyom, hogy akkor aludjon amikor már elfáradt és csukódik a szeme. Más különben nem alszik, nyűgös lesz ha direkt akarom altatni.
Nézd meg, hogy neki mi tetszik. A fiamnak pl az ha valamit az arcához húzhat. Így egy pulcsi, pléd, pelus anyag, plüss bármi jó ha a kezébe adom és alszik is.
Előző vagyok és a többiekhez szólok.. Igenis vannak önállóbb babák.
Imádom a fiam, sokat babusgatom, játszok vele, de igenis önálló, nem igényli hogy rajtam legyen, hogy én mindig fölötte álljak. Simán boldogan elvan a játszószőnyegen, fejlődik, nevet, boldog. És nem lóg rajtam. Nem várja, hogy a sarkában legyen 0-24..
#1 Jo nagy bunko vagy...
En egy szoval nem mondtam, hogy elegedetelen vagyok, azt hittem, hogy ez igy nem jo.
Mindenk mondja, hogy ez igy nem jo, ra kellene mar szokatnunk, hogy egyedul alszik el. Meg a vedono is, aki meg azt is ajanlotta, hogy keresgessek a neten, vannak jo forumok, ahol otleteket lehet erre talalni, hogy segithetunk a kicsinek, hogy magatol aludjon el...
#13 Az enyem is inkabb onallobb baba, szepen eljatszogat magaban is neha. Nincs agyonbabudgatva. Nem tudom ez miert baj?
Akar hova megyunk, el van szepen. Eljatszik a babakocsiban meg vasarolok, fodraszhoz megyek stb. Gondolom nem lesz belole majd kesobb az az egesz nap szulo utan siro ovodaszorny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!