Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Más is van itt, akinek a fél...

Más is van itt, akinek a fél év körüli gyereke 4-5ször minimum fel kel vagy felkelt anno?

Figyelt kérdés
Mikor oldódik meg ez a helyzet? baromi fárasztó, és teljesen egyedül vívom ezt a csatát.
2017. ápr. 7. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7: nappal jó kedélyű ezért nem hiszem hogy fog, meg igazából 4 hónapja ezt nyomja..
2017. ápr. 7. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Nalunk a kozepso volt ilyen. 1 eves koraig orankent, aztan "csak" 4x - 5x kelt ejjel. Szopizott kicsit es visszaaludt. Amikor teljesen elvalasztottam, nala csak akkor mult el. Aztan 3 evesen elkezdett ujra ebredni ejjelente 😕. Bar azota nem sokszor rovid idore, hanem egyszer, de akkor hosszan. Van, hogy 3 oran at forgolodik es nem alszik vissza. Na ez meg nem mult el.

Amugy sztem feleves kor korul szoktak a joalvo babak is "elromlani". Persze nem mind, de sokan. Ilyenkor valtozik a mely es felszines alvasok aranya, sokszor intenziven beindul a mozgasfejlodes, fogzas, stb.

Tebyleg nagyon faraszto tobb gyereknel, amikor vegre elalszik az egyik, ra 10 percre ebred a masik es valtogatva nyomjak egesz ejjel... 😕

Kitartas.

2017. ápr. 8. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:
21 hónapos a kislányom, átlag 4-5x ébredek éjjel arra, hogy "anya, cici". Én is próbáltam éjszakára elválasztani, ugyanígy az apukás módszerrel, de nála egy hét alatt se lett eredmény, ugyanúgy ordított utánam. Aztán apának letelt a szabija, és az első olyan éjjelen, amikor éjszakás volt, és én tettem le aludni a kisasszonyt, még az a kevés eredmény is borult, amit elértünk (azaz hogy ugyanúgy kelt, mint előtte, de hajlandó volt cici nélkül visszaaludni, viszonylag kevés sírással). Én másfél órán át kitartóan próbálkoztam, de nem hagyta abba az üvöltést, és nem volt hajlandó visszaaludni. 10,5 hónapos volt ekkor, bánom azt is, hogy belekezdtünk egyáltalán. Mostanában néha előfordul, hogy ha felkel éjjel, elfogadja az innivalót a cici helyett, és elég ha hozzámbújik. De csak néha, miután percekig győzködtem, hogy hagyjuk a cicit aludni. Ha olyan típusú a gyerek, elég sokáig kelhetsz még éjjel... Illetve nekem sokan okoskodnak, hogy ne adjak cicit, majd abbahagyja az ordítást, de nálam nem opció, hogy rekedtre üvöltse magát éjjel a gyerek.
2017. ápr. 9. 12:12
 14/15 A kérdező kommentje:
a barátnőm kisfia 27 hónapos, ő is cicivel alszik el, egymás mellett alszanak. de nekik ez így jó mert ők össze vannak szokva, anyuka apuka így is tud aludni. én most beköltöztem éjjelre a picihez de 2 órát aludtam ma is és ugyanannyit tegnap is..mi nem tudunk együtt aludni. akaratosan kéri a cicit aztán mikor már 6.szor kel és nincs benne tej, csak dühős, tekereg, felpörőg,
2017. ápr. 9. 12:36
 15/15 A kérdező kommentje:
én elvalasztom, ha emiatt nappal se fogja mat kerni vagy nem lesz tejem hát nem lesz, ha igy folytatjuk úgy is elmegy mert mar egyszerűen fáj mindenem a nemalvástól, és úgy érzem egyikünknek sem jó ez nem tudunk minőségi időt együtt tölteni..inkább legyen tápszeres, de fejlődjön megfelelően, mint hogy rámenjen az együtt töltött idő arra hogy zombi vagyok. ha ehhez sírni kell hagynom akkor megteszem...ennél rosszabb már úgysem lehet
2017. ápr. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!