Kelt valakinek 10-12X 8 honspos babaja ejszaka?
Az en kisfiam 8-9 hos kora korul kezdett ejjel rengetegszer kelni.elotte 3 hos koratol ebredes nelkul aludt 10 orakat.
Most 1 eves,es volt tobb olyan ejszakank is,hogy csak a kezemben volt el.ahogy letettem felkelt es sirt.egesz ejjel uldogeltem vele a kanapen,setalgattam.
Olyan,hogy felkelt tobbszor pedig heti szinten tobbszor is elofordul.van,hogy csak 2x-3x ebred,de olyan is,hogy 8x-9x.
Nem tudom az okat,mar mindent kiprobaltunk.
Kozben jonnek a fogai,tanult maszni majd jarni.barmi lehet.
Mikor nappal alszik,aludni kell ha tudsz es tul kell elni.
Nekunk 2-3 hete kezd jobb lenni.mar volt tobb ataludt ejszakank.
4 hós koráig 1x kelt, 5 hósan jezdte az éjjeli gyakori ebredéseket. Először 3-4* majd oranként. Nem tudtam mi lehet. Mielőtt kijött a foga, előtte éjjel 20 percenként felsirt. Ettől fogva 20 nap alatt még kijött 3 foga. Mindegyik fog után aludt mint a tej, pár napra rá megint ébredt. Most 7,5 hónapos és nem kel csak 1*.
Utólag azt mondom tuti a foga volt. Lassan bújt ki
4. Vagxok. Ő is korán kelő, 6-7 között van h előbb. Ő is sokat elalszik nappal, 1,5 - 2 óra múlva nyűgös, de van amikor nem alszik sokat, van h azért sikerül.
Én éjjel minden esetben felvettem, etettem ha kért. Voltak napok amikor azt hittem kimerültségtől nem tudok meglenni. De nem szokott hozzá h felveszem. Mondom most alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!