Fél éves lányunk, még nem szeretném elválasztani, miért is, de ha már nem fog szopizni hogyan fogom altatni?
Az én kisfiam két hónapos, ugyanezen gondolkoztam én is.
Az, hogy simogatom a kiságyban és elalszik nagyon egyszerűnek hangzik csak éppen nálunk példàul nem jön be, ha cicin akar aludni akkor addíg sír üvöltve, amíg rá nem teszem, ott meg aztán pillanatok alatt elalszik. Cumit ő is kiköpi.
Nem rontottal el semmit. Ha nem lesz tejed, nem fogja ezt csinalni. Egyelore van, nincs semmi gond ezzel az altatassal.
Majd lesz cumisuveg, pohar, stb.
Az én fiam majdnem 3 éves koráig cicizett, úgy aludt el. A bölcsiben 2 és fél éves korában első naptól magától elaludt, hatott a tömegpszichózis. :D
Én is tartottam, hogy hogy fog elaludni...de 3 nehezebb éjszaka után beletörődött. Viszont azóta itthon napközben nem alszik, este viszont 20 órakor már ágyban van.
2 gyerekem is több, mint 3,5 éves koráig szopott. tehát már ovisok voltak, mire elválasztottam őket. Este vagy otthon cicin aludtak el. Oviban vagy ha mamánál aludtak gond nélkül elaludtak. A szopást hozzám kötötték, sose volt gond.
Szerintem nem rontottál el semmit. Remélhetőleg megszokja, hogy más hely más elalvási rituálé. Nálunk is így volt. Még olyan pici, nehogy elválaszd. Lehet, hogy egy éves kora után maga hagyja el a cicin elalvást. Nekem is volt ilyen gyerekem. Ugyanez a gyerek viszont napközben, ha nyűgös volt mellre kéredzkedett.
Ne nyugtalankodj előre. Nyugodtan hagyhatod elaludni mellen, ha így gyorsabban álomba szenderül és mindkettőtöknek kényelmesebb. Én se hagytam sírni a gyerekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!