Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 11 hetes babanak allandoan...

11 hetes babanak allandoan jar a keze-laba mikor alszik. Mindig felebreszti magat. Valami otlet? Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Beszoktam polyalni, de ez se tart sokaig. Mozgatna a kezet, de nem tudja igy addig izeg-mozog, hogy kiszedi a kezet es kezdodik a hadonaszas.
2017. márc. 6. 16:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudom, h ki lehet probalni, es 15mp utan jelez, ha nem lelegzik... Mikor atcsereljuk a lepedot mindig kiprobaljuk, de egy este volt, h 3x beriasztott, rohantunk es semmi szerencsere. Meg meg vagy 2x.

Meg sokat hallom hogy beszelget es nem mindig jelez, de mozgasra se...

Jo hogy van, de nem bizok mar meg benne 100%-ig.

En autos ulesbe nem altatnam, az tuti, csak irtam, hogy a doki szerint az is jobb, mint hason... mert ugy gyakoribb a bolcsohalal (hason).

2017. márc. 8. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:

a hordozó-pihiszékre csak azért írtam, mert ebből is látszik, inkompetens a doki.

Lehet, hogy volt egy légvétel-kimaradása, és azért jelzett, ha nem állsz fölötte, sose tudod meg, simán megriad a hangjára és vesz levegőt. Amúgy inkább riasszon 1-2x tévesen, mint egyszer ne, ha kell. Ezt a monitorost nem ismerem, de még mindig azt mondom, ha jól működik, riaszt, mikor kipróbálod, a baba érdekében is próbáld meg hasra tenni, hogy kipihenhesse magát.

2017. márc. 8. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindharom gyerekem csak hason aludt, elso napoktol kezdve. Semmivel sem veszelyesebb, mint haton vagy oldalt.
2017. márc. 13. 14:20
 14/14 A kérdező kommentje:

2 napja felfedezte, hogy oldalra fordulva is lehet aludni... Azota alszik mint a bunda.

Orulok neki nagyon, mert en nem szivesen fektettem volna oldalra....

2017. márc. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!