A kiságyat nem szereti a kisfiam?
A következő a helyzet. A kiságyunk ha jól tudom 72*160 cm. A kisfiam már egy ideje keresztbe aludt de mindig,szinte minden èjszaka felsírt. Feb.4-től feb.20-ig a szüleimnél voltunk és ott 150*150-es a járóka. Semmi baja nem volt. Vigan aludt a hazajövetelünk előtti 3 éjszaka volt nyűgösebb.
A tegnapi éjszaka katasztrófa volt ugyanis összefüggően fél órát se aludtam mert állandóan felsirt nem fért el, beverte a fejét. Ma elaludt negyed 9 körül de rá egy 20 percre már sirt és ült a kiságyba. Most az ágyunkba alszik és nyugodt.
Nem akarom a mi ágyunkba szoktatni.
Cseréljem le a kiságyat a szüleimnél lévőre???
Köszönöm a válaszokat.
Lehetséges.
Mi 1 éves korában cseréltük le az ágyát.
Még most is kel éjjel, de közel sem annyit.
Egy nagy széthajthatós kanapét kapott, így rosszabb éjszakákon, vagy mikor beteg volt mellette tudtam aludni. Így én us jobban és többet aludtam és ő is.
Pedig előtte próbáltam a kiságy áthelyezéstől kezdve a megemésen át mi dent...
Lehet butaság, de nem próbálod ki, hogy mi van akkor ha máshova rakod az ágyat? Főleg ha máshol amúgy jól alszik.
Annak idején gyerekként tesóimmal érzékenyek voltunk a vízerekre és ha máshova forgattuk az ágyat akkor ismét jól aludtunk.
De lehet, hogy más az oka, csak az írásodat olvasva ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!