Meddig normalis, hogy felorankent orankent kel? .
Mar meg orulok komolyan boges hataran vagyok , mar 5.honapja ez megy, minden feloraba oraba fenn a gyerek ejjel.
Mindent kiprobaltam mar... csak cicivel alszik vissza...
sajnos mindkét lányommal igy voltam/vagyok. a nagyobbik se ejjel se nappal nem aludt 2 hos koraig, utana 2-4 hos kora kozt aranylag jol aludt ejjel, majd 5 hosan mindrn elromlott es 6-7szer kelt ejjelente, egeszen 7 hos koraig, amikor is rakapott a cumira (vegkimerulesemben nem adtam neki cicit ejjel es jobb hijan sirva de elfogadta a cumiz) onbantol ejjel nappal jol aludt.
A kisebbik lanyom most 5 hos, o mar par hete cumizik, az elso 2 honap vele is huzos volt, aztan ugy tunt kezdi ataludni az ejszakat, erre par napja minden elromlott megint, 7-8szor kel ejjel, ahogy irod, minden oraban, raadasul cumizik is tehat nincs mire atszoktatni a cicirol, fogalmam sincs miert nem alsz, most 4.15, most kelt hatodjara, ez a 4. nap hogy 1,5 orat aludtam, nappal se aludhatok mert a nagyot is elkell latnom. hogy medfig tart? 7-8 hosan tanulja meg sajat maga a cumijat bevenni. addig biztos.el vagyok keseredve ki vagyok merulve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!