Mi lehet a baj egy olyan babával aki újszülöttkora óta max 2x kellt fel, de inkább 1x éjszaka és egyik pillanatról a másikra 4x vagyunk fent? 4hónapos
Figyelt kérdés
Már a fütés levettem 22fokra melege nem lehet. Nem változott semmi az életünkbe, nem értem mi a probléma, tanácstalan vagyok Növekedési ugrás gondolom az sem 3hete tartana!? Tejcsi van bőven. Eszik alszik tovább.2016. dec. 17. 05:44
1/2 anonim válasza:
Mozgásfejlődés vagy fogzás szerintem. A hátát nézd meg azért, történnek furcsa dolgok, nálunk ugyanolyan hőmérséklet mellett volt mikor elkezdett fázni a kisfiam (óránként ébredt), persze páratartalom is befolyásolja, a hőérzet is változik amúgy is. Amúgy is lett 3-4 ébredés 4,5 hós kora óta, 6 hónaposan miután áttört az első 2 foga újra jobban alakultak az éjjelek, de 4,5 hós kora körül kezdett el átfordulni is szóval ki tudja mikor mi volt az ébredés oka, de átmenetileg megoldódott.
2/2 anonim válasza:
Gondolom nem erre a válaszra vágysz, de teljesen normális. 3 gyerekem van. Mindig mosolygok mikor első gyerekesek büszkélkednek hogy "6 hetes és már atalussza az éjszakát"... Magamban hozzáteszem hogy nem már hanem MÉG. A babák, kisgyermekek nagy része ébred éjszakánként az elso, eszik-alszik korszakot követően, látszólag minden ok nélkül többször is. Általában óvodás korra kinovik, szerencsetlenebbeknek az iskolát is még kell várni hozzá. Jó babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!