Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem bírom tovább, ötlet,...

Nem bírom tovább, ötlet, tanács valakinek?

Figyelt kérdés

Babám nyolc hetes és még ébren vagyunk! Ezt már legalább egy hete csinálja, hogy nem tudom elaltatni este, hanem sír, nyűgös, éhes, fázik, melege van, sír és ismét sír, a karjaimban elalszik, de ahogy lerakom máris felkel és tovább hüppög. Nem mindig kell neki a cici, nincs túletetve. Vettem már angol vizet, teákat, de ő szoptatott baba, nem kell neki semmi az anyatejen kívül.

Már esti rutin sincs, én teljesen kész vagyok, naponta két órákat sikerül csak aludnom a többi gyerek miatt, akiket el kell lássak és ott tartok, hogy össze fogok esni.

Mi történik velünk? :(

2016. dec. 8. 02:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztosan nagyon ki vagy borulva, mert mindenki teljesen normálisan válaszolt. Mindenkinek nehéz egy ilyen pici gyerekkel, de ez nem azt jelenti, hogy más jobban csinálja, mint te, csak azt, hogy normális ami történik, de nagyon fárasztó.
2016. dec. 8. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyilván a fáradtság miatt ,de tenyleg a semmire háborogsz itt... mindenki azt írta, hogy megért de ez igy szokott lenni egy csecsemővel. Apát nem kéred meg h egyszer egy éjszaka ő keljen, mert szereted. Magadat nem szereted annyira h adj magadnak egy éjszakát? Vagy tovább megyek: apának nem érdeke, hogy anya ne csavarodjon be?
2016. dec. 8. 18:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Neten utánaolvastam ennek az egésznek és sok jó dolgot írt.

Amit tettem: nappal az egész lakás világos, nincs besötétítve, érzékelje a gyönyörűm, hogy ez most a nappal. Vettem egy játszószőnyeget, csináltam háttér zajt és ha ébren van, akkor hangosan szórakoztatom, mikor épp ráérek.

Este apával fürdés, masszázs és tudatosan elcsendesítünk mindent, hogy lássa: ez az este.

A kislámpára tettem egy rongyot, hogy csak annyi fény legyen, amivel betalálok a szájába, ha éhes, fűtést lejjebb vettük és így sikeres éjszakánk volt. Ezt azért írtam le, hogy ha valaki idetéved ezzel a problémával, akkor tudja, hogy lehet tenni ellene.

2016. dec. 9. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott
2016. dec. 9. 17:34
 15/17 mi a fene ***** válasza:
Ügyes !Látod, mindenre van megoldás, és mindenkinek másképpen. Javasoltam volna még, nappalra külső segitséget-mamák, ha lehet- és akkor aludni egy kicsit.
2016. dec. 22. 22:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Á, nincs senki segítség, de azóta is jól alszik éjjel. Kétszer ébred, egyszer fél 3kor, aztán fél 5kor, de még pelenkát sem kell cserélni.

Nagyon sokszor az apjával fürdik. A nagy kád melegvízben az apja fogja két kézzel és úgy úsztatja lágyan, nagyon szereti. Tíz perc az egész általában, de sokat segít.

2016. dec. 23. 17:35
 17/17 mi a fene ***** válasza:
Kitartás, nemsokára 3 hónapos lesz, és attól fogva remélhetőleg elhagyja az éjszakai evést, persze után meg jöhet a foga .
2016. dec. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!