Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti babátok is nagyon sír ha...

Ti babátok is nagyon sír ha nem aludt délután? (2hós) Van délutáni szieszta?

Figyelt kérdés

Az en kisbabam sajat maga probalja kiepiteni a kis rutint. Nekunk nem volt eddig rutinunk egy nap. Nem tartottam fontosnak de neki az lett. Pl tegnap nem fektettem le delutan hanem elmentunk a karacsonyi vasarba es vegig uvoltotte... Szegenyke este 7re ertunk haza es elaludt. Meg mindig alszik!!! Pedig este 10kor kellett volna ennie.

Van, hogy leteszem delutan 3kor es ejfelig alszik. Aztan eszik aztan reggel 5ig. Nektek hogy van ez a delutani szieszta?

Viszont ha ez kimarad akkor nagyon nyűgös.. Ez normalis?

2016. dec. 7. 03:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem csak én tartom egy utolsónak a kérdezőt...ez megnyugtató.
2016. dec. 7. 08:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert van napirendünk, ami nekem is fontos! Ha álmos délután (és mindig az), akkor leteszem, illetve hagyom! aludni. 4hónapos, 2hónaposan még csak 1-1órakat volt ébren. Most már kibír 2-2,5órát, de akkorra már tényleg elfárad. Szegény gyereked...
2016. dec. 7. 09:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy tájékozott a napirend témában sürgősen orvosold!! Olyan nincs h nem tartod te fontosnak, de neki az lett. 2 hónapos könyörgöm.
2016. dec. 8. 04:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Durva, hogy a ket honaposnak jobbak az osztonei, tobb esze van, mint az anyjanak.

Apuka? O is debil?

2016. dec. 8. 07:58
 15/24 A kérdező kommentje:

Az en kislanyom refluxos ezert nehezen alszik el sajnos, es csak hason tud elaludni. Ezert is nem alszik el a babakocsiba sem mert ott háton fekszik. Nem tologatom hasonfekve benne. Nem gondoltam, hogy nem fog aludni benne mert par hete meg aludt. De mar nemtud sajna ott sem:/

Nekunk mar ez is nagy valtozas mert szuletese ota napi 6 orat aludt az ejszakat is beleszamolva. Ami meg nekunk felnőtteknek is keves. Ezert nem volt napirendje, mert ebren volt akarhogy tehettem le aludni nem aludt. Feszengett, nezelodott aztan sirt.. Hiaba hagytam ra ez volt. Aztan kiderult h rejtett refluxa van, es ezert nem alszik. Anno csak akkor aludt el picit ha kint setaltam vele. Most par hete hasra fektettem es igy alszik. Viszont ezzel elertem azt, hogy hanyatt nem akar abszolut... Odafele aludt az autosulesbe meg az elejen nem volt vele gond hanem egyszercsak elkezdett sirni.... Ugyhogy hazajottunk.

2016. dec. 8. 13:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyebkentti mast sem tudtok csak a kerdezot minositeni ha nem is ertesz egyet vele se kell lektetenezni.. Mindenki maskepp neveli a gyereket. 7 hetet probalkoztam azzal, h kaja utan dajkaltam letettem aludni meg minden de egy szemet nem aludt! Csak oklendezett meg folyt ki a szajan a gyomorsav.. Voltam 3 gyerekorvosnal mire kiderult h refluxos... Mivel tej soha nem jott ki belole ezert nem gondoltak ra.. Regebben delelott mentem vele setalni ameddig meg nem uvoltott a kocsiba, most az is kilőve. Most eszik , aztan jóval utana a relax-be ül, aztan alszik picit, aztan megint eszik.. De neha mire elalszik addigra kel mert megint eszik.. Most hogy hason tud aludni valamennyivel jobb a helyzet. Oruljetek neki, hogy a ti gyereketeknek nincs ilyen baja es lerakod es alszik minden eves utan. Az en gyerekemet gyotri a gyomorsav ami folyik ki a szajan es leszarja a napirendet csak uvolt mert faj neki hiaba adok neki szirupot meg kajat valtottunk meg minden...
2016. dec. 8. 13:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más ami a kérdésben szerepel,meg amit utána írsz kérdező.Ez olyan,mintha csak hozzáköltöttél volna valamit az igazsághoz,hogy ne tűnj teljesen idiótának.
2016. dec. 8. 13:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez 2 tök elterő sztori, az egyikban az a baj h alszik fél napokat a masikban h nem alszik csak 6 órát

Az en babám is hason fekve alszik, háton felriad. Nincs ezzel gond.

Napirend meg ennyi idősen azt jelenti, hogy délelőtt délutánra jusson egy két alvás, fix fürdetés. Ha fáradt leteszem, nem nyüzsgő vásárban hurcolom.

Refluxot kinővi, a sírások is megszunnek idovel

2016. dec. 8. 14:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, az enyem is refluxos volt. Megis aludt hason, meg a babakocsiban is!
2016. dec. 8. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Altasd hason a babakocsiban, az en fiam is csak ugy tudott sokaig.
2016. dec. 8. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!