Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki mikortol hagyta hason...

Ki mikortol hagyta hason aludni a babat?

Figyelt kérdés
Legzesfigyelo nelkul?
2016. nov. 16. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mar a korhazban is aludt hason...nekem azt mondtak, jo ha hason alszik....legzesfigyelot 3 honapos koraba vettunk, de addigra mar utalt hason aludni.
2016. nov. 16. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem is mar a korhazban is aludt hason. Pedig o az ujszulott intenzivre kerult. De legzesfigyelovel.
2016. nov. 16. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Korhazba o is ugy aladt, itthon is 1-2x. Aztan nyaron mikor rajtam aludt 2x kimaradt a legzese. Magatol folsirt.. Ujjab az a kedvenc ha hason aludhat.. Nappal/este hagyom, akkor tudok ra figyelni. De ejjel nem. 11honapos
2016. nov. 16. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyi idősen kihagy a légzése kivizsgàltatnàm. Mert ha ő maga is megébredt rà,akkor ott màs a gond szerintem.

Egyik gyerekem sem aludt hason. De hagytam volna. Légzésfigyelőnk pedig nem volt.

2016. nov. 17. 00:48
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem se a hason alvas miatt van ez...gyerekorvos mit mond?
2016. nov. 17. 06:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Születésétől kezdve hason alszik a kisebb, csak úgy szeret. A nagyobbak megjártuk a PIC-et és a fejlődés neurológiat ott is csak hason altattak a babákat.
2016. nov. 17. 06:54
 7/14 anonim ***** válasza:
5 hetesen kórházban, légzésfigyelő ott nem volt de hason alvó. 1 éves kora után kivettem alóla a légzésfigyelőt, azóta is hason alszik. Egyébként 3 hetes kora óta alszik hason.
2016. nov. 17. 07:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Sose avatkoztam bele hogy alszanak a gyerekeim, lányom oldalt fekvő lett, fiam meg hason szeret aludni. Meg hát a gyerek forog, hiába teszem le akárhogy úgyis úgy fordul, ahogy neki jó.
2016. nov. 17. 07:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha már volt precedens légzéskimaradásra, miért nem veszel légzésfigyelőt??
2016. nov. 17. 07:56
 10/14 anonim ***** válasza:
és megkérdezhetem,hogy hogyan nem hagyod hason aludni éjjel a 11 hónapos gyereked? Őrködsz felette vagy hogy?
2016. nov. 17. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!