Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Letezik ket 12 oras alvasciklu...

Letezik ket 12 oras alvasciklus egy babanal egy 24 oras helyett?

Figyelt kérdés
6 hetes babam ugyanazt a menetrendet koveti 12-24 illetve 0-12 oraig kis kulonbsegekkel. Ejfel es 2 kozott alszik el, aztan alszik reggel 8-9-ig. Felebred es kezdodik a nap del es 2 kozott elalmosodik, nagy nehezen elalszik es aludna egyben eleg sokat, de egy par ora utan felkeltem. Ilyenkor meg este 7-ig komas, belealszik a szopiba, utana teljesen felebred. Es kezdodik az egesz elorol, ejfel korul elalszik. Mi lehet ennek az oka? Hogyan alljunk at "24 oras" napokra?
2016. okt. 21. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem egyelőre sehogy. Csináljátok, ahogy jön. Az én fiam az első 6 hétben pl csak bőgött nappal, 1 percet nem aludt, aztán este eldőlt mint a krumpliszsák és reggelig aludt. Aztán a 7. héten egyik napról a másikra új szokásokat vett fel. Most 6 hós, soha nem tudtam napirendet igazítani rá, mindig ő alakítja, kb 2 hetenként változtat. :D Mire megszoknám, most hogy van, már nem jó úgy. Szerintem nálatok is alakítani fogja majd ő a dolgokat.

De amúgy kb 3 hós korától kezdett el úgy "élni", amibe már én sem hülyültem bele. :D

2017. jan. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!