Hány fokig altathatom kinn a babát?
Figyelt kérdés
5 hónapos babám séta végére elalszik a babakocsiban, mikor hazaérünk nem ébresztem fel, hagyom kinn aludni. Jól fel van öltöztetve, nem fázik. Milyen hőmérsékletnél nem szabad már kinn altatni?2016. okt. 12. 16:27
1/13 anonim válasza:
Enyém télen is kint alludt az udvaron, jó kis bundás zsákban, betakarva.
2/13 anonim válasza:
Minusz 10-15 fokig minden gond nélkül alhat a babakocsiban. Nekem a fiaim csak úgy tudtak aludni, ha kinn voltak, egész télen a nappali alvás így volt, és egyetlen egyszer sem voltak mégcsak náthásak sem. (Augusztusi babák voltak)
3/13 anonim válasza:
A mi éghajlatunkon, megfelelően felöltöztetve, esőtől védve, gyakorlatilag bármeddig.
Nagyon durva minuszok nálunk nem fordulnak elő.
Bölcsődében is kint altatják az egy év alattiakat, kivéve ha nagyon durva szmog van (Budapest, külsőbb belváros)
4/13 anonim válasza:
- 10, - 20. Finnországban - 40 °-ban kint alszanak
5/13 anonim válasza:
ha jól fel van öltöztetve nyugodtan altasd kint, szerintem Magyarországon, nap közben, főleg ősszel nem nagyon lehet olyan hőmérséklet, hogy attól ne lehetne kint altatni.
én -5 alatt már nem viszek ki gyereket, de őszintén az elmúlt 5-10 évben nem nagyon rémlik hogy nap közben -5 alatt lett volna...tehát nyugodtan altasd kint csak arra figyelj, hogy ködben, szélben, párában ne maradjon kint.
6/13 anonim válasza:
Az enyém is aludt mindennap séta közben 7 hónapos koráig (április végéig szóval pont az én hidegebb felében), úgy is öltöztettem.
8/13 anonim válasza:
tudom, hogy 0% lesz, de ti is melléfekszetek? én majd akkor rakom ki aludni, ha lesz kedvem melléfeküdni...
9/13 A kérdező kommentje:
Mellé ugxan nem fekszem, mert kicsi a babakocsi, de műanyag kerti székre kabátban ki szoktam hozzá ülni.
2016. okt. 12. 22:01
10/13 anonim válasza:
8- as, a babakocsiba nem férek be. Viszont ez köztudott, hogy a levegőn sokkal de sokkal jobban alszanak a babák. Gondolom nincs gyereked.Egyébként voltam sátorozni a Mount Blancon, Hegymászás közben ahol - 15 ° volt éjjel. És igen ott feküdtem éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!