Fogalmam sincs, mit csináljak vele, tanácstalan vagyok és lassan már a zárt osztályon kötök ki. Mi baja van? Beteg?
Figyelt kérdés
10 hónapos, de születése óta egy rémálom az életünk. Eleinte naphosszat üvöltött. Alig aludt, se ő se mi nem pihentünk. Aztán beszokott az ágyunkba, most már este ott alszik. Napközben délután sem tudom elaltatni, este elalszik, de ahogy ébred jön közénk, és aztán ott sem alszik, csak 2-3 órákat és már rúg, csapkod, elmászik. Most egy fél órája üvölt, nem tudom elaltatni, pedig 10 hónapja minden áldott nap, percre pontosan ez a menetrend, mert a tesójának fix a napirendje, azt követjük. Leraktam és üvölt. És csak nézek ki magam elé, mert szerintem mindent kipróbáltam, amit lehet, ezt az egyet leszámítva. Üvölteni még nem hagytam. De már itt tartok. Felsorolni is nehéz, mennyi mindent próbáltunk. De elfogyott minden erőm, fizikai és lelki is. Már azt is megbántam, hogy én megszülettem, nemhogy ő. Aki volt már ilyen mélyen, mi volt a megoldás???? AKÁRMI érdekel! Akármi!2016. szept. 30. 13:26
11/14 anonim válasza:
szopizva altatás - mi így csináljuk. Békésen, boldogan belealszik...
12/14 anonim válasza:
Szopi, hordozas csatos hordozoban, vagy kendoben, neked magnezium+b6 vitamin, es ha megtehetitek akkor legalabb neha babysitter, vagy valak vigyazzon ra, ameddig te kicsit toltodhetsz.
13/14 anonim válasza:
Tejallergia? Testkontaktus-hiany? Igeny szerinti minden nyikkra szopi?(3 honapig visszahozhato a tej, de ha nem jon semmi belole, akkor is segit megnyugtatni).
14/14 anonim válasza:
én is a napirendeteket kérdezném egy 10 hónapos még nem követi egy nagyobb (hány éves a nagyobbik?) napirendjét. Az enyém is 9, és persze sosem volt ugyanaz, amikor a nagy aludt, ő akkor van fenn és amikor ő alszik, a nagyobbik persze nem. Szóval mi most a napirend? Mit csinál napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!