Másnak is rettenetes pózokban alszik a babája?
Igen. Katasztrófa,főleg a màszós kor előtti és közbeni pàr hónap. A fiam az minden éjjel körbefejelte az àgyat, a popsija az égnek àllt. De nem forgott legalàbb, betettem a hàtàra ő oldalra majd hasra fordult és úgy aludt reggelig, csak közben màszott ide oda. Volt hogy reggel a ràcs nyoma ott volt az arcàn.
A lànyom dettó, bàr ő inkàbb mindent magàra halmoz illetve bekúszik alà és hisztizik miatta. Meg folyamatosan forog, emiatt képes mindenbe belegabalyodni...
Szóval igen, borzasztó pózokban kicsavarodva is képesek jókat aludni.
1 éves. Néha a sarokba kuporodik de olyan pózokba, hogy rossz nézni. Úgy értem a nyaka nem mindig áll szépen.
Azon ezért mindig jót mosolygok, amikor úgy alszik, ahogy én. Félig hason az egyik lábát felhúzva. :)
a nagylányom iskolakezdésig aludt így :
térde a hasa alá behúzva a feneke magasan és a két keze a lábai között hátra nyúltak
kipróbáltam szerintem marha kényelmetlen de mégis ez volt a kedvence sokáig
mondjuk manapság is hason alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!