Segítség! Már most "elrontottam" a babámat?
Kislányom két hetes múlt. Napközben szépen elalszik bárhol a kiságyban is, babakocsiban is. Éjszaka viszont szenvedés. Ahogy elkezd sötétedni kipattan a szeme. Vissza altatom, alszik 5 percet, ritkán többet, de max fél órát, és megint ébred, van hogy elalszik a kezembe, leteszem a kiságyba, és felébred. Ezt eljátszuk 10x, mire feladom, mert a fáradtságtól már nem látok, és oda veszem az ágyra magam mellé. Aztán alszunk reggelig. Valaki segítsen, hogy mit tudnék csinálni, hogy éjszaka is aludjon a kiságyban?
Egyedül vagyok (erre nem kérek megjegyzést), nincs segítségem, ezért bármit megadnék egy kis pihenésért, ezért adom fel, és alszik velem.
Sírni hagyni nem akarom, a szívem szakadna meg, és nem is tartom megoldásnak, ha azt érzi nem számíthat rám. Remélem valaki tud segíteni.
Alszunk reggelig úgy értem, hogy kb 1 körül eszik, utána 4 fél 5 körül kel enni. Ez nekem a reggelig.
Kb egy méterre van tőlem a kiságy.
Miért lenne kamu??
Este fürdés utàn bekapcsolom az altató zenét, így màr evés közben is lazul. Mire jóllakik, màr majdnem alszik, még egy kicsit lassúzunk a zenére büfizés közben, megpuszilgatom és megy az àgyba. Van, hogy felébred, akkor megkapja a cumit és csukódik a szeme. Az arcàt még simogatom, masszírozom az orrnyergét, arra bekàbul teljesen. A zene ütemére simogatom, ez mindig bevàlik.
Nem szoktam felvenni, inkàbb ezeket a nyugtató mozdulatokat bevetem. Születése óta így altatom, mondjuk a kórhàzban még zene nem volt.
Este 9-től hajnalig alszik, akkor megetetem, visszaalszik reggel 7-8-ig.
Soha nem aludt mellettem éjszaka, most 4 hónapos.
Altatózenének ajànlom Bizek Emi dalait.
Nem rontod el.le a kalappal,hogy egyedul vallaltad.
3gyerkocom van.mindharom Velunk aludt az elejen.Nekem is kenyelmesebb volt.a ket nagy mar reges reg sajat szobaban alszik.a legkissebb most 3honapos. Mar egesz ejjel a sajat agyaban alszik.igaz mar nem szopizik.de amig cicizett egesz ejjel mellettem aludt.
Egy 2hetes babanak szuksege van a kozelsegedre.hallgass az osztoneidre es tegyel arra mas mit mond.a Te gyereked,a Ti eletetek.
Boldog babazast :)
Szia! Nekem nagyon ügyesen egyedül a kiságyában elalvós babám van, kb 2-3 hónapos kora óta.
Na addig én is altattam pedig mellettem, ha másként nem ment neki. Sőt, egy ideig csak úgy tudott nappal elaludni, ha mellé feküdtem, és lassan szuszogtam a kis hajába, mintha én is aludnék. (Aztán volt, hogy be is aludtam.)
Fokozatosan egyre kevesebbszer kellett együtt aludnunk. Törekedj arra, hogy elsősorban az ágyikójában aludjon, de míg igényli, addig vedd magad mellé szerintem.
A másik: nem lehet, hogy felcseréli a nappalt az éjszakával? Nappal végig csak alszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!