Elrontottam a babámat. Lehet még ezeket a hibákat jóvá tenni?
sziasztok! egyébként tök boldog, kiegyensúlyozott anya vagyok, de ma nagyon elkeseredtem, mert a barátnőm fiammal egyidős babája egy szuperman az enyémhez képest...
5 hónapos múlt a kisfiam. még nem forog semerre (hiába próbálok minden trükköt), a hozzátáplálást nem merem elkezdeni, mert beteg volt 2 hétig és még mindig laza időnként a kaki. csak ölben hajlandó elaludni és egy pillanatra sem akar egyedül játszani, nézelődni. ha ébren van és nem az történik amit ő akar, szó szerint kiabál és dühöng, sír. amint az van amit szeretne azonnal mosoly...
egyébként pedig tápszeres. a szoptatással is megbuktam...
bocs csajok, csak muszáj volt kiírni...
Jaj, ne viccelj már!
Hogy rontottad volna el. Rád, társaságra és izgalmas dolgokra van szüksége, naná, hogy ellenvéleményez, ha nem az van, amit szeretne.
A kislányommal ugyanezt csináltam én is, a tenyeremen hordoztam, most majdnem 3 éves és teljesen normális, egyáltalán nem hisztis.
A forgással kapcsolatban nem aggódnék, majd nálam okosabbak írnak tippeket biztosan.Ha mégis aggódsz, keress fel egy fejlesztőpedagógust (nevelési tanácsadók).
Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!