Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan strandoljak kisgyerekke...

Hogyan strandoljak kisgyerekkel, kit válasszak kisérőnek, vagy egyedül inkább?

Figyelt kérdés

Tegnap egyedül voltam vele, minden pillanatbanvagy a kezét kell fogni vagy hajlongani a babamedencében, minden pillanatban szinte tartani a gyermeket, uszogumin is, meg csúszdáztatni kb 100 -szor is.még nem tud magára vigyázni mint a nagyobbak.két éves. Kimerítő nagyon, plusz leszakad a derekam már a sok hajlongástol stb.

Szóval lehet jobb segítséggel hogy legalább szünetet tarthassak.

De van a nagymamám, aki "felelőtlen"(volt hogy autout mellett engedte el a gyerek kezét mert lefujta a sapkáját a szél...es még szerencse volt hogy nem rohant ki hirtelen a gyerek mert amugy az a típus aki csillagalakzatban rohan/vetődik minden irányba..

Vagy a szomszéd, aki meg pletykás, nem tudok benne bizni, de ő egy felelősségteljes apa, gyermekét sem bánnám ha hozná.de ott az a de...

Más segitségem nincs.

Szoval inkább vállaljam ma is a hajlongást kimerülest inkább egyedül?

2016. jún. 26. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nalunk a strandon van kicsiknek valo jatszoter is. Na nem mondom, hogy ott felugyelet nelkul tudnal relaxalni mellette, de 10-20 perc pihi a sok hajlongas utan jol jon. Vagy 1-1 gomb fagyi ülve mindkettőtoknek!
2016. jún. 27. 06:21
 12/14 anonim ***** válasza:

SENKIRE ne bízd a gyereked!

Nem láttad a kékfényben a teljesen fiatalos nyugdíjas tanárnő esetét, aki a szomszéd gyerekére vigyázott, rendszeresen, és belefulladt a tocsogóba a gyerek, amíg "vigyázott rá"?

Még hibásnak sem érezte magát, "nem tehetek róla", ez a véleménye. A szülők meg sírhatnak már, szegény gyerek meg biztos szenvedett.

SENKIRE nem bíznám a gyerekem, amíg nem elég nagy.

2016. jún. 27. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Nálunk sajnos nincs játszo a strandon, és alig eszik iszik, nehezen marad egyhelyben, mert menne vissza a medencébe. De tanulgatta tőlem hogyan kell napozni, addig jo volt. Kitámasztotta magát nagyjábol és felemelte a fejét es igy szívesen ücsörgött a végefelé :)

A tanárnő sztorit ugyan nem, de hihetetlen sok borzalmat olvastam már én is.már ott tartok, hogy ki sem nyitom az ilyeneket, a címe is elég a cikkeknek.

De erről jut eszemve.nagyi is hasonlo de még az egy másik is.játszon rábizott egy másik nagyi egy nagyobb kislányt hogy vigyázzon már rá míg felviszi a kisebbet.en ugye a gyerekemmel foglalkoztam fel füllel hallgattam ahogy mama mondja hogy vigyáz egy kislányra.ami abbol állt komolyan, hogy néha megkereste a szemével, hogy meg van e még.inkább bele se mentem a témába.csak annyit kérdeztem hogy ha a kicsit felviszi es visszajön a nagyobbért a néni, akkor a kicsit otthon hagyha addig egyedül vagy van nála valaki?hát azt ő nem tudja nem kérdezte.na.én meg rájöttem hogy én inkább tudni se akarom már.

2016. jún. 27. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy nem lehet eléggé vigyázni. Még úgy is történhet baj. És akkor ottvan a lelkiismeretünkben örökre.

Persze, sokmindenkinek lehet sokszor szerecséje. De egyetlen egy véletlen is elég.

2016. jún. 27. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!