Sokáig alvó gyereket ti fölkeltetek?
Figyelt kérdés
Amúgy is mindig jó alvó volt a lányom,hihetetlen egy szunyagép,de most kicsit vérszegény (már kap maltofer cseppet) és még tovább alszik. 9kor szokott amúgy kelni,de most van,hogy becsúszik a 10 is,ilyenkor elgondolkozom,vajon mások fölkeltik,vagy hagyják hogy aludjon amíg akar? 22 hónapos,még nincs ovi,bár lassan jön a kistesó,így a délutáni alvása nem bánnám ha maradna... (ha 9kor kel,alszik délután,de ha 10kor úgy már nem igazán) feküdni nem fekszik későn,régen 8kor,most 9kor fekszik 1-1 kivétel van csak.2016. jún. 22. 08:50
11/11 anonim válasza:
Legkésőbb 8-kor ébresztettem,mert ha nem akkor borult a napirend.Délutáni alvásnál is leraktam fél 1-kor,és ha nem kelt magától akkor 15-kor keltettem.Így mindig kiegyesúlyozottan aludt este 8-tól,reggel 7-ig kb,és délután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!