Kezd megint összezavarodni a napirend hogyan akadályozzam meg?
Minden reggel 8-kor kel...játszik egyedül míg èn alszok (hormon problémám van és aluszékony vagyok, most jutottam gyógyszerhez)
Tehát 9-kor felkelek hozzá, összekészülődünk...
Megcsinálom a tízóraiját míg ő bőg a játszószőnyegen (ezt is most kezdte).
10-kor megetetem aztán vagy játszik vagy alszik 1 órát (nem tudom mitől függ)
Délben megetetem, 1-2 körül séta (az kb 1 órás mialatt bevásárolok is) a séta végén elalszik.. kb 3-4ig alszik aztán este van hogy bealszik 6-7ig na ilyenkor később viszem fürdeni meg aludni.
Álltalában fél 8-8kor pancsi és 8-9 kor alvás. Mostanában óránként kel éjfélig Szopizik picit és alszik.
Miért alszik összevissza? Mit tegyek?
Ma aludt délelőtt 1órát meg délután 2-5ig. És este 8-fél kilencig ésmost kezd bóbiskolni...
Okés, csak megilyedtem h felcseréli a nappalt az éjszakával...amikor pocak fájós volt ez történt és nagyon nehezen állítottuk be az éjjeli alvást.
Nem akartam megint így járni
Szerintem egy 10 honapos mar nem csereli fel max vannak olyan ejszakak ami miatt tobbet felebred... Pl fogzas, front vagy akarmi!:)
De tenYleg ne hagy egyedul szegenyt meg ha a kisagyban van akkor sem!:(( nem csak azert h ott baj nem erheti hanem gondold el mit erezhet amig egyedul van? Azert sok az 1 ora egyedul let egy 10 honaposnak!:( de tenyleg te tudod...
Van h bedugom hozzá a kezem, vagy ha párom itthon van ő odamegy hozzá...
De már kezeljük a problémámat így 1-2nap és helyre jövök :)
Köszönöm a segítséget :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!