Semmi segítségem nincs és hasfájós a 4hetes babám :(
Nagyon fáradt vagyok mert se éjjel se nappal nem tudok aludni. És tegnap eléggé elfogyott a türelmem. Sírt, nem hagyta abba én meg benyomtam a cumit a szájába és ott tartottam a kezem. Nem tartott sokáig csak2-3 másodperc... aztán kitisztult az agyam felvettem megpusulziltam bocsánatot kértem tőle. Ma viszont megöl a bűntudat. Félek h megint "bekattanok".
Mit tegyek? Más is volt így? Rossz anya vagyok...:_(
nincs senki aki pár órára vigyázna rá míg pihensz kikapcsolódsz? akár fizetett segítség?
2016. máj. 31. 19:36
2/22 anonim válasza:
az hogy megpróbáltál neki cumit adni nem gond...ha ezt erőszakosan idegből tetted az gond...biztos a kimerültség, átérzem, én sem aludtam (se éjjel se nappal nem aludt a lányom kb. 2 hónapos koráig) és olyankor bizony én is jó párszor sírva fakadtam az idegtől, még arra sem figyeltem hogy ne előtte tegyem, egyszerűen nem tudtam hogy levezetni a feszkót...a férjem nyúzott hogy hívjak már egy baby sittert én meg sajnáltam rá a pénzt, inkább tűrtem és tűrtem...na de erőszakig sose fajult a dolog inkább csak sírtam meg depiztem...ha úgy érzed, tovább is elmennél (ha nem is megütni, de megrázni, sírni hagyni) akkor én is azt mondom hogy hívj egy baby szittert és aludj egy nagyot.
2016. máj. 31. 19:39
3/22 A kérdező kommentje:
Se rokonok, se ismerősök...és a férjem nem engedi a baby sittert, mert éppen csak kijövünk a pénzből.
Soha nem ráznám meg mert az életveszélyes lehet neki. Ha jól emlékszem tegnap se ráztam, csak h ne köpje ki a cumit bent próbáltam tartani...csak ugye agresszívabban mint kellett vna. :_(
2016. máj. 31. 19:46
4/22 A kérdező kommentje:
Kérdezték merre lakom üziben.
Nem szeretnék üzenetben válaszolni szóval ide írom: Nétetország
2016. máj. 31. 20:01
5/22 A kérdező kommentje:
* Németország
2016. máj. 31. 20:01
6/22 anonim válasza:
Akkor legyen vele a férjed, ha már a bébiszittert nem engedi. Teljesen érthető, ha kiborulsz. Régen, a hagyományos társadalmakban a nagycsalád segített a kisbaba körül, ez csak a modern kor találmánya, hogy oldd meg egyedül, így aztán persze, hogy nem vagy hozzászokva.
2016. máj. 31. 20:05
7/22 anonim válasza:
6: ezt a hozzászólásod üdvözölni fogják azok, akik kifakadtak ma az egyik kérdezőn, aki fel merte vetni hogy leutazik pár napra a nagyihoz hogy segítséget kérjen :D
egyébként igen, én is úgy gondolom, hogy közösen kell megoldani a dolgokat - amennyiben a férj is tud, segítsen, de persze neki első dolga hogy eltartson, hiszen "azt eszitek" amit ő haza hoz...nem lehet könnyű ha nincs segítséged...barátok kint? a hasfájást hogyan kezeled?
2016. máj. 31. 20:13
8/22 anonim válasza:
Mindenkinél elszakad a cérna néha, a nem alvás kikészíti az idegeket. Bocsáss meg magadnak és mondd meg a férjednek, hogy vállaljon be pár óra babázást, mert kikészültél.
2016. máj. 31. 20:14
9/22 anonim válasza:
Hogy megijedhetett az a baba...gondolj már bele, ha valaki neked akarna idegből, erőszakosan valamit a szádba tömni, mondjuk egy kanalat...hát nem tudom, nekem halálfélelmem lenne. Soha többet ne csinálj ilyet. Nem fogsz bekattanni, mert most tudatosult benned, hez így nem jó és innentől másképp csinálod.
2016. máj. 31. 20:15
10/22 anonim válasza:
Nagyon szégyellem, de nekem is volt kb 3 ilyen 'cumibenyomásom'. Az első 3 hónap tragikus hasfájós volt, a császárom komplikációkkal végződött, teljesen ki voltam bukva, hiába volt segítségem is. Nagyon bűntudatom volt ettől a pár alkalomtól, amikor éreztem, hogy nem bírom tovább, beraktam a kiságyba, kimentem a konyhába inni egy pohár vizet, vagy a füribe pisilni egyet nyugodtan.Aztán kaptunk egy hordozót, és ha nagyon kivoltam, belekanalaztam a kicsit, ott tök jól elvolt. Mondtam is a páromnak, hogy lehet, hogy pszichológus lesz a vége, de ahogy a nagyon stresszes/nemalvós időszak véget ért, elmúlt ez a tehetetlenség érzés is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!