Miért kel korán a 2,5évesem?
Figyelt kérdés
Mióta korán kel a nap, azóta fél 6-6 fele ébred.Pedig este fél tíz mire elaszik.Délután mondjuk jó alvó,de mostanában nem hagyom max.csak háromig.Mit tegyek.Van vki hasonló cipőben?2016. máj. 29. 06:35
1/3 anonim válasza:
Teljesen nem tudtok besötétíteni, hogy ne ébressze a fény?
2/3 Snorri válasza:
Az én kisfiam dettó. 27 hónapos, mostanában 5:30-6 körül kel. Hiába van besötétítve. Napkeltével kel, de szerintem ez normális. Szintén akörül alszik el, mint a tied. Délután szintén jól alszik, és teljesen mindegy mennyit hagyom aludni, akkor is korán kel, de ha nem alussza ki magát, akkor nyűgös, tehát jobb ha alszik délután, és így összesen megvan összesen 12 óra alvása egy nap.
3/3 anonim válasza:
kérdésben a válasz...mert korán kel a nap :) én is 5.00-kor fent vagyok mióta világosodik, sajnos nem tudok tovább aludni bármennyire is későn fekszem. férjem lányom ugyan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!