Hogy működik a babáknál az alvás? Egyszer rájön hogy kell magától elaludni, mint pl. a forgásokra, vagy nem?
Figyelt kérdés
4 hónapos babámat ringatva altatom, ez nem zavar, csak kíváncsi vagyok :)2016. máj. 25. 15:37
1/3 anonim válasza:
Mindenhol azt olvastam, mikor várandós voltam, hogy csak olyasmire szoktassam rá a babámat, ami később sem fog problémát okozni, pl ringatni egy 12 kilós gyereket. Ezért én nem ringatom és nincs kézben alvás sem, ha álmos, lerakom és alszik
Szerintem próbáld ki, sokat olvastam a témában és azt írják, nagyon nehéz leszoktatni róla.
2/3 anonim válasza:
Később elég érett lesz az idegrendszere az önálló elalvásra viszont amihez hozzászokott, azt továbbra is várni fogja. Szerintem arra ne várj, hogy majd magától úgy dönt, hogy mostantól elalszik a kiságyban.
3/3 anonim válasza:
Nem egészen így működik, nem jön így rá. Vagy rávezeted, vagy olyan ritmust iktatsz az életetekbe, ami tartható, és akkor amint megérik rá az idegrendszere, megtanul egyedül elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!