Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Alvásproblémák 2 évesnél, mit...

Alvásproblémák 2 évesnél, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Lassan 4 honapja alszik a nagy ágyában, eddig gordulékenyen ment minden. Szuletésétol kezdve kulon volt altatva, ráadásul már pár hetesen végigaludta az éjszakákat (este 8-tol reggel 8 ig). Viszont már egy hete annyira fel van porogve esténként, hogy nem akar elaludni (holott lényegében egész nap kint vagyunk, sétálunk, játszoterezunk, játszohazba megyunk). 60-szor is kijon a szobájábol, letesszuk, mesélunk neki, simi-simi-puszi..majd rá 1 percre már itt áll vigyorogva, jo éjszakát kiván kozben puszikat dobál...visszaviszem a szobába, majd ismét kijon..ez ismétlodik kb. 1.5-2 orán keresztul. Már nem birjuk idegileg, nem tudom mit csinálhatnánk..Van valakinek valami otlete, tanácsa? Koszonom
2016. máj. 8. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi fiunk is ilyen volt ennyi idősen. Mi ott maradtunk vele míg elaludt, ez általában 10 perc volt. Egyszerűen nem akart egyedül lenni, kereste a társaságunk. Ha bent hagytuk egyedül, akkor jött utánunk ki. Később már elég volt, ha nyitva hagytuk a szoba ajtót, végül már az sem kellett. Nekünk nem volt teher, hogy altatni kell. Én is ilyen voltam, engem is altattak a szüleim, illetve később már csak ott ültek mellettem, míg elaludtam.
2016. máj. 8. 23:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Kijutási lehetoségrol annyit, hogy tegnap este a férjem felszerelte az ajtora egy rácsot, ami elvileg a lépcsonél volt a szobánknál. Ennek tudatában még nagyobb visitásba kezdett....éjfél volt mire elaludt, majd fél4-kor megjelent a folyoson (akkor jár a férjem munkába) és ott orditott. Betettem magam mellé az ágyba, de o seosem volt az a fajta gyerek, aki a szulokkel képes egy ágyban aludni..ugyhogy ott is csak a hiszti ment. Nagy nehezen elaludt, és reggel 7 kor kelt..Már egy orája elvileg az -ágyában- van, de ki-be járkál...o fent van, én lent..onnan dobálja a puszikat. Arra gondoltam, hogy veszek neki egy utazoágyat és abban lesz. A kiságyát szo szerint széttorte, pedig egy márkásnak mondott, jo minoségu(?) ágy volt, de addig ugrált, meg hintázott (vagy mit csinált) benne, hogy konkrétan kiestek a rácsai és le is szakadt. A másik amire gondoltam, hogy lehet jon valamelyik foga, a keze mindig a szájában van..Remélem tul leszunk ezen az idoszakon is. Egyébként ez a dalolunk, mesélunk ott vagyunk mellette nem mukodik. Tegnap vagy félorát voltam bent a szobájában, le is hunyta a szemét, én meg megnyugodtam, hogy na végre alszik. Egy perc nem telt el már ott vigyorgott az ajtoban.
2016. máj. 9. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk már egy hónapja megy így...mintha kicserélték volna a fiamat..délután se akar aludni most is még az ágya.melett ülök..eddig meg egyedül elaludt este meg velem...Most rátett,hogy felköltöztünk az elkészült lakásba..De itt mr5 csütörtök óta egyedül alszik a szobába...Most meg itt csücsülök..nem is bánnám d. Napközben meg -alig birok vele..ráadásul 2 hónap és jön a.kisteso
2016. máj. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!