A ti babátoknak van ágyneműje? Hogy altassam a kiságyban?
Én születése óta külön szobában, külön ágyban altatom.
A kiságyban volt lepedő a matracon (gumis, így nem gyűri össze). És vettem ugyan baba ágynemű szettet, de a párna totálisan felesleges (főleg az a lapos), a paplant se nagyon használtuk.
Inkább hálózsákot. De azt kb 2 éves koráig. Azóta szépen takargatja magát.
Lányom 19 hónapos, kb 2 hónapja igényli a takarót. Persze, eddig is betakartam, úgy értem, hogy kéri, szereti, takarja magát. Párnája nincs. Nem is maradna meg rajta, forog minden irányban még éjjel.
Egy babának nem kell paplan meg párna. Egy kis vékony takaró és kész. Ha mindig a fején van és félted (lányom baba korában szintén úgy aludt, h a fejére húzta a plédet), akkor hálózsákba kell tenni.
Kezdettől külön alszik itthon. Párna felesleges és tényleg veszélyes is. A miénk alatt ezek vannak: farostlemez a légzésfigyelő miatt, légzésfigyelő, matrac, matracvédő, lepedő és egy textilpelus a feje alatt, mert bukós. IKEA-ból "nehezebb" bébipléd van rajta, de hálózsákban is szokott néha aludni, akkor nem kell a takaró. Ő 2 hónapos.
Hajrá az átszoktatással! Remélem, jól fog menni.:)
párna nem kell. hálozsák és lepedo, ezekre van szukség a kiságyban. (lehet a feje alá tenni még pelenkát, két oldalt begyurni a matrac alá) játék ilyesmi nem kell az ágyba.
aki kérdezte, hogy miért baj, ha a fejére huzza a takarot...neked tényleg van gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!