Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A ti babátoknak van ágyneműje?...

A ti babátoknak van ágyneműje? Hogy altassam a kiságyban?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám,eddig köztünk aludt,eddig egy kisebb méretű paplan volt alatta (abban altattuk) és annak a széleit begyűrtük,hogy ne tudja magára húzni stb. Most szeretném a kiságyba szoktatni. Kell alá párna? Mivel takarjam be,ha a pokrócot állandóan a fejére húzza? Ti hogy csináljátok??
2016. máj. 5. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Én születése óta külön szobában, külön ágyban altatom.

A kiságyban volt lepedő a matracon (gumis, így nem gyűri össze). És vettem ugyan baba ágynemű szettet, de a párna totálisan felesleges (főleg az a lapos), a paplant se nagyon használtuk.

Inkább hálózsákot. De azt kb 2 éves koráig. Azóta szépen takargatja magát.

2016. máj. 5. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell alá párna, illetve az enyémek feje alá egy félbehajtott textilpelenkát raktam (háromszögbe hajtva, három sarkát betűrve, hogy ne gyűrődjön). Mi vettünk babaágyneműt, annak a paplanjával takartuk, illetve ha melegebb volt akkor pokróccal. Előfordult, hogy kicsit a fejére húzta. De ha babád elviseli, akkor praktikusabb a hálózsák.
2016. máj. 5. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Lányom 19 hónapos, kb 2 hónapja igényli a takarót. Persze, eddig is betakartam, úgy értem, hogy kéri, szereti, takarja magát. Párnája nincs. Nem is maradna meg rajta, forog minden irányban még éjjel.

Egy babának nem kell paplan meg párna. Egy kis vékony takaró és kész. Ha mindig a fején van és félted (lányom baba korában szintén úgy aludt, h a fejére húzta a plédet), akkor hálózsákba kell tenni.

2016. máj. 5. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lepedő és hálózsák.. ennyi van a kiságyban. A párna veszélyes is és felesleges is. A hálózsákot nem húzza a fejére és nem rugja le magáról.
2016. máj. 5. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
van ágyneműje, de sztem úgy 1évesen kezdtük csak használni, előtt fej alá pelus, rá sk takaró (miért baj, hogy a fejére húzza?).
2016. máj. 5. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Kezdettől külön alszik itthon. Párna felesleges és tényleg veszélyes is. A miénk alatt ezek vannak: farostlemez a légzésfigyelő miatt, légzésfigyelő, matrac, matracvédő, lepedő és egy textilpelus a feje alatt, mert bukós. IKEA-ból "nehezebb" bébipléd van rajta, de hálózsákban is szokott néha aludni, akkor nem kell a takaró. Ő 2 hónapos.

Hajrá az átszoktatással! Remélem, jól fog menni.:)

2016. máj. 5. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Azt hiszem megpróbáljuk a hálózsákot. A pokróccal Félek,totál a fejére húzza,nem akarom,hogy megfulladjon! A játékokkal is ezt csinálja. Van puha lapozós könyv,széthajtja,a fejérerakja és kézzel lábbal kapálózik.. Viccesen néz ki,de kész életveszély. :)
2016. máj. 5. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

párna nem kell. hálozsák és lepedo, ezekre van szukség a kiságyban. (lehet a feje alá tenni még pelenkát, két oldalt begyurni a matrac alá) játék ilyesmi nem kell az ágyba.

aki kérdezte, hogy miért baj, ha a fejére huzza a takarot...neked tényleg van gyereked?

2016. máj. 5. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Így már tiszta. Sajnos nincs hálózsák,rendelek neten.De abban fogom altatni,szorítsatok,hogy sikerüljön átszoktatni a kiságyba! Nem értettem én sem,hogy miért kérdezte az illető...de lehet nem gondolta át...
2016. máj. 5. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!