Félek, hogy nem kap levegőt?
enyém 6 éves, de még mindig oxigénhiányos állapotban alszik el, 10 hónapos korától kispárnát rak a fejére elalváshoz.
2,5 éves koráig használtuk a légzésfigyelőt, legjobb barátom volt :D
Nekem nincs is rácsvédőm, pont ezért vettem le, mert Ő is állandóan belefúrta a fejét. Meg mindent eltávolítottam amit a szájába tömhetne, tehát a gyereken kívül semmi nincs az ágyban. Azért nem vettem eddig légzésfigyelőt, mert van ismerős baba akinek van, és állandóan riaszt, az anyjáék meg szívrohamot kapnak egyfolytában, és ők mondták, hogy ijesztgetésnek jó, de hogy felnőttünk mi is enélkül blabla.. De erre nem számítottam, hogy a gyerek majd befogja az orrát :S Úgy látom meg kell gondolnom ezt a légzésfigyelő dolgot.
Köszönöm a válaszokat
Na én sokáig szopiztam az ujjam, és mindent a fejemre pakoltam, párna, takaró. A szüleim válása úgy hatott rám, hogy 8. Osztályig ezt csináltam. Csak anyu tudta, osztálykiránduláson pl nem. Megnyugtatott.
Na de nem ez a lényeg, hanem h Anyu szerint éjjel azon aggódott, h kapok e levegőt, nem látszottam a takaró alatt, a paplan emelkedése sem volt látható, hangtalanul vettem a levegőt. Én is az orrom elé tettem a kezem, az illat megnyugtatott.
Csak azért mesélem el, hogy tudjátok ez sztem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!