Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Amint lerakom felkel, mit...

Amint lerakom felkel, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Mostanaban ha elalszik cicin (mar csak kb ott alszik el), es megprobalom lerakni egybol felkel es sir:( 3 honapos, eddig nem volt igy, sosem ebredt fel ra. Pedig probalom kicsit sirni hagyni, azt is peobalom, hogyha mar felalomban van, akkor lerakom es majd elaltatja magat, de sajna nem megy igy sem. Napkozben jellemzo ez, ejjel elalszik, de akkor is csak cicin. Ez a cicin alvas is uj dolog, eddig elaludt magatol. :( neha a babakocsiban is elszundizik hosszu orakat, de azt sem minden nap. El fog ez mulni?
2016. máj. 1. 16:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
Elfog múlni, ne aggódj emiatt, ez egy ilyen időszak, amikor ragaszkodik az anyukájához, nem kell aggódnod :D
2016. máj. 1. 16:57
 2/12 Morozov ***** válasza:
Szerintem túl hamar próbálod lerakni. Próbáld ki azt, hogy miután elaludt, vársz egy kicsit, amíg a mély alvási fázisba nem kerül. Ezt úgy fogod észrevenni, hogy csökken az izomtónusa, ellazul, ezáltal nehezebbnek is fogod érezni. Olyankor rakd le óvatosan a kiságyába.
2016. máj. 1. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Vigyázz, a cicin/ringatva/kocsiban/segítséggel altatás rossz szokást alakít ki, amit megszívtok.

Ezeket nyugtatáshoz, lecsendesítéshez használd, ne elaltatáshoz. Ha már nyugodt, kissé álmos, akkor tedd le.

Az elalvást egyedül tanulja meg, ne külső segítséggel.

2016. máj. 1. 17:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogyha lerakom tenyleg kivetel nelkul mindig felebred :( naponta 5x is probalom, minden nap. A hasamon / babakocsiban meg 3-4 orakat is elalszik :(

Egyebkent probalom en is ezt a mely alvasfazisos modszert, azt olvastam valahol, hogy kb 20 perccel elalvas utan kerulnek abba, probaltam is 20-25 percet varni, de amont lerakom jon a siras :(

2016. máj. 1. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:

De ne magadon altasd el. Annyit várj meg, hogy még ébren legyen, de már nyugodt, ellazult állapotban. Akkor tedd le.

Egyébként 2-3 évig altathatod mellen/fenekét rázva, stb. Hidd el, 10 kg felett már nem lesz vicces hurcolni és ölben tartani hosszabb ideig.

2016. máj. 1. 17:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Irtam a kerdesben is, hogy probalom azt is, hogy felalomban van, es ugy rakom le, de az se jo. Pedig mellette maradok, simogatom, de csak elkezd sirni :( naponta tobbszor is probalkozom.
2016. máj. 1. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az a baj,hogy próbálkozol mindennel.Legyen egy fix elgondolásod.Pelenkacsere,eszik,büfi,lerakod,alvás.Ne hagyd evés közben elaludni cicin,ébreszd fel,ha sír,mikor lerakod,ne vedd ki,simogasd,dúdolj neki.Csak neked lesz nehezebb,ha már nagyobb lesz és még akkor is rázogatni kell a pics@j@t.Sírdigál,ez van.Ez nem magára hagyás,csupán tanítod.
2016. máj. 1. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Van a szobájában egy àgy, azon fekve etetem meg, ha elaludt elosonok. Ha kézben alszik el marha sokáig tart mire lerakhatom anélkül hogy ne ébredjen fel.
2016. máj. 1. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne legyen félálomban sem!

Éber legyen, de nyugodt. Az még nem félálom.

2016. máj. 1. 19:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, megprobalom :) ugy en is probaltam, hogy a mi agyunkban fekve ciciztettem, es ha ugy elalszik gyakran meg is marad(neha nem). De este a kisagyban ezt nem igazan tudom megoldani:(
2016. máj. 1. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!