Ti hogy tennétek ki a szűrét az ágyatokból egy nagyobb gyereknek?
ez a megoldás kulcsa, kérdező: "Semmi energiám a beteszem-kiteszem-felveszem-visszarakom játékot játszani éjjel kettőkor ezért odarakom magam mellé és kész."
legyen energiád rá, azért van a férjed, hogy ketten legyetek egy csapat, egyszer ő teszi vissza, egyszer te, és így tovább. legyetek kitartóak!
én feladtam... igaz, nem jött a kistesó.
ha szüksége van rám, hát szüksége van rám. majd ha elég nagy lesz, akkor megtanul egyedül aludni. addig miért kellene? hiszen azt látja, apa és anya sem egyedül alszik.
nem tudok rá jó megoldást, de eljön az idő, amikor az ember már nem is feltétlen akar...
ha nincs más megoldás ez lesz,de kegyetlen kialvatlan vagyok már, és ahogy én ismerem ez nehéz és hosszú meccs lesz nála :-( a férjemet nincs képem éjjel kelteni,általában totál kidőlve alszik nehéz hosszú fizikai munkát végez, de mondjuk ha ott leszek kettővel az egyik biztos repül hozzá :D
ha nem jönne a kistestvére,talán én is hagynám, de így necces lenne, ő persze felkelthet engem 25x is éjjel,de ha őt kelti valami akkora hisztit lecsap,hogy szerintem az lenne,hogy én kelek éjjel szoptatni és a kicsi mellé ő is neki állna sírni én meg kapkodhatnám a fejem a két síró gyerek mellett. mindkettőnknek jobb lenne ha külön aludna, talán ő se kelne fel a kicsire, meg én se kelnék 25x rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!