Volt mar valaki hasonlo helyzetbe? Most mar nagyon ketsegbe vagyok esve .
Nem voltam hasonló helyzetben, orvoshoz sem vinném, mert ez nem orvosra tartozik, hanem neked kell napirendet kialakítani, átalakítani az egész napját.
Ébreszd normális időben. Reggeli, séta, vásárlás, játék, tízórai, játék, ebéd. Alvás.
Utána uzsonna, kiadós séta, játék, friss levegő.
Este kellemes fürdő és legkésőbb 8-kor, fél 9-kor fekvés.
Nem alszik keveset, csak rosszkor. Nekünk külföldi utazás miatt borult fel a napirend: bealudt délután 5-6kor és hajnal 2-3 körül kelt teljesen kipihenten. Másfél éves volt a lányunk.
Pár hét után úgy döntöttünk a férjemmel, hogy rászánunk pár nehéz napot, de visszaszoktatjuk a régi rendre. Addig reménykedtünk, hogy magától visszaáll. Két nagyon kemény hetünkbe telt, de sikerült :-) Fokozatosan később engedtem csak elaludni, amikor hajnalban kelt akkor nem játszottunk, a lehető legkevesebbet beszéltünk hozzá, nem kapcsoltunk villanyt, nem adtunk enni (inni igen).
A második hétre rendeltem magunknak ebédet, mert annyira kimerült voltam. De megérte.
azért az sem oké, hogy 11-éjfél körül aludt el korábban. legkésőbb 9kor ágyban volna a helye.
tudom, távolinak tűnik még... de a mostani napirendje adja majd az alapot az ovihoz (bölcsihez, ha kell menni)... piszok nagy munka átvariálni a napirendet, neki kell állni, csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!